Șocant! O femeie a murit, după ce i-a fost administrat serul AstraZeneca. Avea 43 de ani și a lăsat în urmă trei copii

Publicat: 09 iun. 2021, 09:54 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Informații șocante despre moartea fulgerătoare a unei femei care s-a vaccinat cu serul de la AstraZeneca! Aceasta avea doar 43 de ani și a lăsat în urmă trei copilași.

O femeie din Marea Britanie, care avea vârsta de 43 de ani, s-a stins din viață, după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus cu serul de la AstraZeneca. Aceasta a avut multe cheaguri de sânge în corp și s-a stins din viață la spital. Tanya Smith primise prima doză a vaccinului AstraZeneca în luna martie, iar după aproape o săptămână, femeia de 43 de ani a murit. Aceasta avea crampe stomacale severe, scrie Dailymail.

În urma acestei situații, autoritățile au demarat o anchetă, după moartea femeii. Partenerul de viață al femeii a mărturisit că ea se simțea ”destul de rău”, după ce s-a vaccinat, iar într-o dimineață s-a trezit cu dureri foarte mari și a sunat la ambulanță. Analgezicele nu au ajutat-o, astfel că a fost transportată a spitalul Derriford, unde s-a constatat ulterior că suferise mai multe cheaguri de sânge.

Femeia de 43 de ani a făcut un atac de cord, după ce a fost internată în spital. A lăsat în urmă trei copii

După acest lucru, femeia a suferit în scurt timp un atac de cord și un stop cardiac și, după o scurtă perioadă de stabilitate, starea de sănătate s-a înrăutățit. Ea a murit pe 3 aprilie, pe patul de spital. Partenerul de viață, Edwards, mărturisea că ea nu ar fi murit, dacă nu primea doza de vaccin.

„Lasă în urmă trei copii, doi copii mari și o fetiță de 12 ani cu dizabilități. A fost singura femeie, în afară de mama mea, care a avut cu adevărat grijă de mine. Își iubea familia, era cu adevărat orientată spre familie și făcea mai mult decât trebuia. Suntem cu toții destul pierduți fără ea. Nu am trăit niciodată așa ceva”, a spus bărbatul, arată sursa citată.

Pe de altă parte, medicii susțin că nu cunosc motivul pentru care femeia a făcut atac de cord, deși părea că în spital, starea ei s-ar fi îmbunătățit ulterior.

sursă foto:  pixabay, captură video youtube

Publicat: 09 iun. 2021, 09:54 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă