Şoc în showbiz! Celebrul actor în vârstă de 62 de ani s-a logodit cu o tânără de 24!

Publicat: 30 Jun. 2020, 14:39 Vedete
Şoc în showbiz! Celebrul actor în vârstă de 62 de ani s-a logodit cu o tânără de 24!

Dacă în România diferenţa semnificativă de vârstă într-un cuplu nu este privită cu ochi buni, în cetetatea filmului acest lucru este chiar la modă. Celebrul Dolph Lundgren se însoară pentru a doua oară.

Actorul de 62 de ani este îndrăgostit de o antrenoare de fitness de numai 24 de ani, pe care a cerut-o în căsătorie în Suedia. Născută în Norvegia şi „adoptată” de Los Angeles, Emma Krokdal e aproape de-o seamă cu fiica cea mare a lui Dolph, Ida. Diferența de vârstă nu l-a împiedicat însă pe actor să înceapă o relație cu tânăra, în luna ianuarie a acestui an.

După doar câteva luni petrecute împreună, cei doi îndrăgostiți și-au anunțat fanii, prin intermediul rețelelor de socializare, că s-au logodit, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Printre cei care l-au felicitat pe Dolph Lundgren se numără și Sylvester Stallone, care i-a transmis urările sale de bine: „Felicitări, bunul meu prieten. Ești cel mai tare. Sly”, a comentat starul.

View this post on Instagram

Something very special happened here in Sweden. D❤️E

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

 

Dolph Lundgren are două fete dintr-o căsnicie anterioară

În noiembrie 2019, cei de la TMZ l-au întrebat pe Dolph ce părere are despre bărbaţii de la Hollywood care au iubite mult mai tinere. Actorul a insistat: “Nu este vorba despre vârstă, ci despre personalitate, despre faptul că doi oameni se înteleg”, scrie peroz.ro.

Actorul de 62 de ani  a fost căsătorit cu Anette Qviberg, din 1994 pană în 2011. Împreună au două fete: Ida (23 ani) și Greta (18).

 

Citeşte şi: Simona Halep și iubitul ei au plecat în vacanță! Ce destinație surprinzătoare au ales

O celebră gimnastă s-a logodit. Anuţul a fost făcut chiar de iubitul sportivei

Publicat: 30 Jun. 2020, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă