Șoc în lumea showbiz-ului! Un celebru actor divorțează!

Publicat: 17 Dec. 2019, 12:15 Vedete

Colin Firth a anunțat că s-a despărțit de soția sa, producătoarea italiană de film Livia Giuggioli, după 22 de ani de căsătorie.

Cei doi au doi copii, Luca și Matteo, ambii născuți la Roma. Cuplul a locuit atât la Londra, cât și în Roma, potrivit Agerpres. Săptămâna trecută, Colin și Livia au dat o declarație comună semnată de reprezentanții lor de presă. „Colin și Livia Firth s-au despărțit. Vor continua să fie prieteni apropiați și rămân uniți în dragostea lor pentru copii”, se arată în declarație. Colin Firth mai are un fiu cu fosta lui parteneră de viață Meg Tilly, colega sa din pelicula „Valmont”.

Livia Giuggioli l-a înșelat pe Colin Firth

În anul 2015, producătoarea de film a avut o relație extraconjugală. Însă de abia în 2018 a recunoscut că și-a înșelat soțul cu un prieten din copilărie, Mario Brancaccia. Potrivit presei din străinătate, bărbatul făcuse o obsesie pentru Livia și o urmărea. Femeia a obținut apoi un ordin de restricție împotriva amantului și a încercat să își salveze căsnicia. Dar Brancaccia i-a trimis un email lui Colin Firth în care i-a povestit totul. „În email erau detalii intime despre relația dintre Mario și Livia. Era menit să îl umilească pe Colin și să îl rănească. A vrut să se asigure că orice eforturi făcute de Colin și Livia de a-și repara mariajul vor eșua”, a declarat o sursă aprioată actorului britanic citată de The Mirror.

Firth a decis să îi mai dea o șansă soției sale, însă căsnicia lor nu a mai rezistat mult, iar acum cei doi și-au anunțat despărțirea.

Publicat: 17 Dec. 2019, 12:15 Vedete
Pe aceeași temă