Smiley a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Artistul a luat o decizie radicală în privința Ginei Pistol

Publicat: 13 Apr. 2020, 14:35 News

Smiley, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România a vorbit în cadrul unui interviu despre impactul pe care îl are criza globală provocată de virusul COVID-19 asupra lumii. De asemenea artistul consideră că nimic nu va mai fi la fel, iar pandemia de coronavirus va lăsa urme adânci în societate.

Pandemia de coronavirus a afectat întreaga planetă. Chiar dacă Smiley este o persoană activă, faptul că acum este nevoit să stea în casă nu a fost o problemă, aşa cum probabil şi el credea la început.

„Fac muzică, fac sport, citesc, mă uit la televizor, la filme, nici nu am timp să mă plictisec. Dimineața mă trezesc, fac sport, beau cafeaua, după care mă apuc să fac muzică, video, live-uri interviuri etc”, spune Smiley.

Despre criza care a lovit omenirea, cântărețul afirmă că s-a demonstrat un lucru: „Noi, oamenii suntem extrem de fragili, ne poate rupe orice și din punct de vedere emoțional suntem fragili, și fizic suntem fragili. Lucrurile se pot schimba de la o zi la alta, de la o oră la alta și nu știu dacă suntem pregătiți nici ca specie, nici ca indivizi. Faptul că ne-a luat pe nepregătite, ne-a arătat de fapt că noi nu suntem pregătiți să fim împreună!”.

„Pandemia a fost ca un exemplu de așa, nu!”

„Cumva, pandemia asta a fost ca un exemplu de așa, nu! Pentru că a fost cam fiecare pentru el, începând cu locul de unde a plecat. Chinezii au ținut-o doar pentru ei, nu au pregătit pe nimeni, și apoi s-a propagat. Europa a zis că nu i se poate întâmpla așa ceva și popoarele cele mai boeme, cele latine, au fost cele mai afectate, pentru că noi suntem genul relaxat. Și acum a venit rândul americanilor care au toate libertățile din lume și nu le spune lor nimeni ce să facă. Ei, uite, că…”, a mai spus artistul, potrivit gândul.ro

Smiley speră că vremea călduroasă de la vară va distruge virusul

„Speranța mea e că vine cădura mai repede și că ne vom revedea după perioada asta de pauză un pic mai responsabili, mai uniți și mai pozitivi în ceea ce privește viața. Ne vom bucura mai mult de lucrurile cu adevărat importante”, a mai declarat artistul.

Pentru că acum are foarte mult timp liber, Smiley a recunoscut că o ajută pe iubita sa, Gina Pistol, la treburile casei.

„Mă străduiesc. De gătit, mai greu, dar mă străduiesc să țin curățenie, să nu fac prea mare mizerie, eu sunt foarte dezordonat. Deja suntem în a doua săptămână de izolare și, uite, zice că strânge după mine”, a spus Smiley.

Publicat: 13 Apr. 2020, 14:35 News
Pe aceeași temă