Gina Pistol a plecat la iubit. Povestea soției lui Smiley mai puțin știută: „A stat la el în Germania”

Publicat: 11 iun. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Gina Pistol a avut un iubit secret celebru și a plecat la el. Povestea soției lui Smiley mai puțin știută și mediatizată.

Deși nu și-a dorit să vorbească despre faptul că a avut o relație cu Ciprian Marica, detaliile din intimitatea celor doi au ieșit la iveală. Pe atunci, fotbalistul juca în Germania, iar vedeta TV făcea naveta pentru a-l vedea pe bărbat. Cristi Brancu, prezentatorul de la Prima TV, spunea, la vremea respectivă, că lucrurile nu s-au încheiat într-un mod plăcut pentru Gina Pistol.

Gina Pistol a avut un iubit secret celebru și a plecat la el

”Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de sms-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”declara Brancu.

La rândul său, Gina Pistol nega zvonurile de la vremea respectivă, mărturisind că ea și Ciprian Marica erau doar prieteni.

”Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun «La mulți ani», dacă este ziua mea face și el la fel”, spunea iubita lui Smiley, la acel moment.

Publicat: 11 iun. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×