Singura imagine cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. Cum arată micuțul Alexandru

Publicat: 26 Jun. 2020, 09:06 Vedete

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au fost foarte discreți atunci când a venit vorba despre viața personală. Din când în când, frumoasa artistă care este mai activă pe rețelele de socializare, dezvăluie câte puțin din povestea lor.

Lavinia Pîrva a făcut recent pasul cel mare și a publicat prima poză cu micuțul Alexandru.

Deși au vrut să își țină micuțul ascuns, Lavinia nu a mai rezistat și a făcut publică prima fotografie în care apare alături de băiețelul ei, care a împlinit de curând primul anișor. În poză nu se vede însă fața băiatului, dar putem observa cât de mare a crescut într-un timp atât de scurt.

„Minunea vietii mele este el”, este mesajul Laviniei postat în dreptul fotografiei în care își ține micuțul în brațe.

Ce spune Ștefan Bănică despre cei trei copii ai săi

LA 52 de ani Ștefan Bănică se simte un om împlinit. Artistul mărturisește că, în ciuda vârstei, se simte foarte bine, iar cei trei copii ai săi îi dau putere să meargă mai departe.

„Ştefan are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Violeta când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili”, a declarat Ștefan Bănică Jr pentru Okmagazine.

Vedeta a vorbit și despre copilul pe care îl are cu Lavinia Pîrva. Ștefan Bănică spune că este un tată norocos și se simte binecuvântat.

„Am noroc cu ăsta micul, cu Alexandru, adică e un copil super normal, evident că mai plânge din când în când, dar nu-l simţi. Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, a mai spus artistul.

Publicat: 26 Jun. 2020, 09:06 Vedete
Pe aceeași temă