Lavinia Pîrva, transformare incredibilă. Soţia lui Ştefan Bănică s-a lăsat pe mâna medicului estetician

Publicat: 06 Jun. 2020, 12:42 Vedete

În urmă cu un an, Lavinia Pîrva a adus pe lume un băiețel și chiar dacă s-a confruntat cu câteva kilograme în plus, soția lui Ștefan Bănică a reuşit într-un timp record să ajungă la silueta perfectă. Recent, artista a vorbit şi despre intervenţiile estetice pe care şi le-a făcut.

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații cu privire la operațiile estetice pe care vedeta le-ar fi făcut, iar acum pentru prima dată artista a vorbit despre acest subiect.

Pe pagina sa de Instagram, Lavinia Pîrva a împărtășit cu fanii săi noua ei transformare. Soția lui Ștefan Bănică a ales să-și pună silicoane și nu s-a ferit să recunoască acest lucru.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță”, a scris Lavinia pe Instagram.

Lavinia Pîrva, despre operaţiile estetice

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva a mărturisit că nu se va justifica pentru lucrurile pe care le face sau nu.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, spunea vedeta acum ceva timp.

Publicat: 06 Jun. 2020, 12:42 Vedete
Pe aceeași temă