Simona Patruleasa a spus totul despre mariajul cu Sabin Ivanof. Cum au trecut peste momentele grele

Publicat: 20 Nov. 2019, 17:17 Vedete

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Simona Patruleasa si Sabin Ivanof sunt împreună de 14 ani, dintre care 11 sunt de căsnicie, iar împreună au o fetiță pe nume Ingrid. Știrista Kanal D a împlinit recent vârsta de 45 de ani și a vorbit pentru Libertatea, dezvăluind cum a reușit să își mențină familia fericită în momentele mai puțin tensionate.

Este printre puținele vedete care își ține viață personală departe de ochii lumii. În mariajul ei au fost și momente tensionate, însă Simona și partenerul ei de viață au reușit să depășească orice împediment.

Un moment greu din mariajul lor a avut loc în urmă cu cinci ani, când vedeta, însărcinată în 10 săptămâni, a pierdut fcopilul, din cauză că i s-a oprit.

La acea vreme, Ingrid avea 5 ani. “Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente. Cumva începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim… Era foarte micuţă şi a fost dur”, a spus Simona Patruleasa pentru revista VIVA!.

“Cred că în orice căsnicie există și momente bune, și momente mai puțin bune, și momente tensionate, se întâmplă tot felul de lucruri. Cred că le-am depășit pentru că așa am simțit, pentru că am comunicat, aveam lucruri în comun și lucruri pe care voiam să le facem împreună în continuare.

Nu e un secret anume. Cred că, pur și simplu, depinde dacă cei doi oameni mai au lucruri de făcut împreună și dacă mai simt să fie împreună”, a spus aceasta și pentru Libertatea.

Publicat: 20 Nov. 2019, 17:17 Vedete
Pe aceeași temă