Simona Hapciuc trece prin momente grele! Faimoasa este suspectă de virusul Dengue

Publicat: 09 Mar. 2021, 09:11 Vedete

Simona Hapciuc s-a întors recent în România, după ce a fost eliminată din competiția Survivor. Din nefericire, în ultimele zile blondina nu s-a simțit deloc bine și a fost nevoită să facă o serie de analize. Fosta Faimoasă a făcut declarații despre starea sa de sănătate.

Simona Hapciuc este suspectă de virusul Dengue. Mai mult decât atât, starea ei s-a schimbat destul de mult în ultimele zile, pentru că virusul i-ar fi provocat o serie de simptome extreme, de la dureri de cap la sângerări nazale.

„Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. Dar sunt bine”, a dezvăluit Simona Hapciuc.

Totodată, Simona Hapciuc a dezvăluit că este în continuare sub supraveghere medicală, însă statea sa de sănătate nu este una bună.

„Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial”, a mai spus Simona Hapciuc.

Ce spunea Simona Hapciuc după ce a fost eliminată

„Nu meritam să ies acum. Am fost una dintre cele mai bune concurente, nu doar din echipa Faimoșilor, ci în general. Erau cel puțin 4 persoane care ar fi meritat să iasă înainte mea: Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună decât ei pe traseu. Să nu uitam ca Survivor nu e doar un joc sportiv, e si un joc de strategii. În momentul in care am venit aici mi-am asumat că voi fi o fire dreapta, ca în viața de zi cu zi.

Nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut. Cu Jador și Culiță am avut nenumarăte altercații, iar celelălte persoane care m-au votat au fost pur și simplu influențate de ei. Băieții din echipa noastră erau majoritatea niște misogni, au spus-o și alte fete, au spus-o și cei din echipa Războinicilor. Ei își caută în noi soțiile, mamele, servitoarele. Când venea cineva ca mine, care nu se lăsa călcat în picioare, nu am fost o fire prea plăcută”, a declarat Simona Hapciuc.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Mar. 2021, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă