EXCLUSIV| Simona Hapciuc, cu spatele în pioneze după Survivor

Publicat: 07 Apr. 2021, 08:49 Vedete

Simona Hapciuc, cu spatele în pioneze după Survivor! Sportiva are dureri cumplite!

Simona Hapciuc, cu spatele în pioneze după Survivor! Întoarsă la finalul lui februarie acasă, după ce a fost eliminată din emisiunea- concurs unde s-a luptat pentru supraviețuire, desfășurată în Republica Dominicană, sportiva are probleme serioase de sănătate!

Simona Hapciuc, probleme cu spatele

Fosta concurentă din echipa Faimoșilor are dureri cumplite de spate, din cauza efortului îndelungat pe care l-a depus la Survivor, la probe. Simona Hapciuc are deja câteva săptămâni de când a revenit acasă, însă durerile n-au lăsat-o, conform surselor din anturajul ei. Mai mult, blondina poartă zilnic centuri.

Simona are dureri de spate, destul de serioase. După atâtea săptămâni de efort fizic și alimentație mai puțină, spre deloc, plus accidentări, era de așteptat. Cel mai probabil va merge la medic să-și facă niște investigații, analize, RMN, ce îi recomandă specialistul. Centurile pentru spate, cel putin, nici nu le mai dă jos”, sustin surse din anturajul Simonei.

Simona Hapciuc, suspectă de virusul Dengue

La întoarcerea în țară, Simona Hapciuc a ajuns pe mâna medicilor după ce nu s-a simtit bine. „Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav.Dar sunt bine, a dezvăluit Simona Hapciuc.

Totodată, ea a dezvăluit că este în continuare sub supraveghere medicală, însă statea sa de sănătate nu este una bună.

„Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial”, a mai spus Simona Hapciuc.

 

 

Publicat: 07 Apr. 2021, 08:49 Vedete
Pe aceeași temă