Ce și-a injectat Simona Hapciuc în buze? NU are acid hialuronic! “Am făcut în urmă cu 9 ani în Germania”

Publicat: 31 Mar. 2021, 09:23 Vedete

Ce și-a injectat Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor, în buze, de îi rămân așa “pe viață”, după cum susține chiar ea!

De când s-a întors din Republica Dominicană, după ce a fost eliminată de la Survivor, Simona Hapciuc este foarte activă pe contul ei de socializare unde ține legătura cu fanii. Sportiva le arată cu ce-și ocupă ziua de dimineață până seara, dar le și răspunde curiozităților internauților. Recent, o tânără a întrebat unde și-a injectat buzele, iar răspunsul fostei concurente Survivor probabil a lăsat-o cu gura căscată!

Simona Hapciuc, despre buze: „E un tratament. Se face de vreo 7 ori și rămân pe viață”

Simona Hapciuc i-a dezvăluit că și-a “umflat” buza de sus în urmă cu aproape 10 ani, la o clinică din străinătate, însă substanța injectată nu este acidul hialuronic! Ea și-ar fi băgat o altă substanță care i-ar fi mărit buza, rezultatul fiind unul pe viață.

Buza de sus, în Germania, acum vreo 9 ani. E un tratament cu un ulei special. Se face de vreo 7 ori și rămân pe viață… Așa s-ar zice. Dezavantajul este că apoi nu mai ai voie să îți injectezi altceva”, i-a răspuns Simona, tinerei, pe instastory.

Simona Hapciuc se mută în penthouse, după Survivor

Simona Hapciuc se mută într-un penthouse, alături de fiul ei, Dimitrie, în curând! Sportiva a investit banii câștigați la Survivor, unde a luptat pentru supraviețuire aproximativ 2 luni, în noua locuință, se pare.

Este vorba despre un penthouse imens, cu două băi, bucătărie, dormitoare, living, spațiu pentru dressing, geamuri imense de sus până jos și balcon de jur împrejur.

Conform unor surse din anturajul sportivei, aceasta își dorește ca în locuință să-și facă un spațiu special pentru joacă, pentru baiețelul ei în vârstă de 3 anișori, dar și unul pentru ea unde poate să facă sport, mai exact, să-și facă o mini-sală cu aparate, în living. Într-o parte a balconului, fosta concurentă din echipa Faimoșilor își dorește să-i mai facă și un alt joc de joacă pentru Dimitrie, iar lângă… o piscină.

Foto: Arhiva CIAO.RO/ Instagram Eu Simona Hapciuc

 

Publicat: 31 Mar. 2021, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă