EXCLUSIV | Câte operații estetice are Simona Hapciuc! Fiul ei i-a spus: “Mami, să știi că ți se văd sânii”

Publicat: 04 oct. 2022, 19:32 Autor: G. M. Vedete

Simona Hapciuc, adevărul despre operațiile estetice pe care le are! Fosta concurentă de la “Survivor” a fost mereu subiect de discuție în mediul online, pe conturile sale de socializare și nu numai.

Unii internauții au criticat-o pentru felul în care arată, alții i-au spus ar fi exagerat cu operațiile estetice, iar altă categorie de fani a admirat-o pentru felul în care are grijă de ea.

Ce spune Simona Hapciuc despre operațiile estetice?

Prezentă la evenimentul Elle, fosta concurentă de la Survivor, a reușit atragă toate privirile datorită ținutei pentru care a optat. Simona a îmbrăcat o rochie neagră, mulată, care i-a pus în evidență silueta. Pe alocuri, rochia era transparentă, astfel lăsa la vedere mai multe zone ale corpului, inclusiv sânii.

Într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, Simona Hapciuc, a vorbit deschis atât despre operațiile estetice pe care le are, dar și pe cele pe care intenționează și le facă, cât și despre proiectele la care lucrează, dar și pe cele pe care le-a pierdut din cauza scandalului în care a fost implicată, cu o colegă de la Antenă.

Chiar dacă a pierdut 3 proiecte în televiziune, Simona Hapciuc spune a câștigat enorm pe partea personală. A avut mai mult timp pentru ea și fiul ei, s-a plimbat în vacanțe, plus a avut și o relație de 11 luni cu un tânăr.

Câte operații estetice are Simona Hapciuc?

Ce apariție… cu sânii la vedere. Iubitul te-a văzut când ai ieșit din casă?

Nu aveam nimic să mă îmbrac, nu am avut nici timp să merg la cumpărături. Am avut emisiune înainte să vin la acest eveniment.

Ce bine că nu am iubit. Da, nu am iubit. Și dacă aveam, nu mă vedea. În schimb m-a văzut fiul meu și mi-a spus “mami, să știi că ți se văd sânii”. I-am spus “iubire, mami merge la un eveniment. Este un eveniment denumit extravaganza și oamenii se îmbracă mai extravagant”. Și m-a întrebat “ce înseamnă extravagant?”. I-am spus “uite, se îmbracă așa cum s-a îmbrăcat mami”. Și zice “Aa, bine, poți să pleci” .

Așadar până și fiul meu a observat că sunt puțin prea extravagantă.

De când ți-ai făcut apariția, ai atras multe priviri. Bărbații își cam opresc privirea la sânii tăi…

Să știi că sunt bine păzită, sunt venit cu un trio, să spun așa: Yamato, Zanni și Bogdan Mocanu. Aș putea spune că sunt păzită din toate părțile, nu se apropie nimeni de mine.

Se văd și accesoriile de la sâni…

Sunt obisnuită cu ele, le am de mult timp. Nu ma incomodează și să știi că mie îmi plac foarte mult cum se văd mai ales prin haine. Din păcate nu mai am sânii pe care îi aveam înainte de naștere, se vedeau și mai frumos înainte. Dar cine știe, poate că în curând refacem sânii și o să se vadă la fel de frumos.

Simona Hapciuc: „Vreau sâni mai mici și mai ridicați. Mi-ar plăcea și mie să mă îmbrac de multe ori în anumite chestii care să fie pe mine sexy, nu vulgare”

Vrei să-ți pui implanturi? Mai mari?

Nu. Vreau sâni mai mici și mai ridicați. Am avut implant, dar l-am scos când am alăptat. Am alăptat un an și jumătate. S-au lăsat sânii destul de mult. Nu mai arată cum erau în tinerețe. Îmi doresc să îi ridic, efectiv, și să-i fac puțin mai mici. Să știi că așa mari te incomodează destul de mult. Plus că, nu știu, orice ai pune pe tine… dacă vrei să fii mai sexy, automat duci spre vulgar că ai sânii mari.

Mi-ar plăcea și mie să mă îmbrac de multe ori în anumite chestii care să fie pe mine sexy, nu vulgare. Pentru asta cred că am nevoie de niște sâni puțin mai mici.

Ce alte intervenții estetice mai ai? Spuneai, la un moment dat, că ți-ai făcut buzele cu o substanță… permanentă. Despre ce este vorba?

Am buzele făcute. Le-am făcut acum 11 ani, în Germania. E un tratament foarte mișto care, din păcate, în România nu a ajuns. E un tratament care se face pe parcursul a doi ani. Îți injectează ceva în buze care practic îți stimulează producția de colagen a buzelor. Rezultatul începe să se vadă la un an de la injectări. Se spune că rămâne pe toată viața. Acum nu știu, o să văd. Deocamdată a rămas.

Singura chestie e că nu prea ai conturul frumos la buze, în urma intervenției. Nu se vede cum se vede la injectarea cu acid hialuronic. Și îmi pare rău că, de exemplu, acum dacă vreau să-mi pun acid nu aș putea pentru că cele două substanțe fac reacții adverse. Poate dacă mai ajung prin Germania, pe la fratele meu, pe la mama, cine știe, poate mai fac o vizită la cabinetul medicului și mai umblu puțin la buze.

„Mai am la nas operație că l-am avut spart. Când am luat un knockout în sală la antrenament”

Alte intervenții? Mai am la nas că l-am avut spart. Când am luat un knockout în sală la antrenament. Și mai am botox, dar toate femeile, după o anumită vârstă, își bagă această substanță pentru riduri. Sinceră să fiu, mie îmi place tare mult botoxul, sunt un mare fan. Mi-aș pune mereu. Nu știu de ce unele femei se feresc să-și injecteze.

Obverv că ai rămas prietenă cu mulți din cei cu care ai fost la Survivor. Totuși ai fost una dintre concurentele care au spus lucrurilor pe nume, te-ai și certat…

Da. Și sinceră să fiu cred că asta m-a și ajutat oarecum să fiu prietenă cu ei. Cel puțin cu Zanni care și el este la fel ca mine, la fel de impulsiv și la fel de coleric, și la fel de prost de gură, ca să spun așa. Cu el am rămas prietenă, lui i-a plăcut, de exemplu, asta la mine.

Pe moment, eu m-am enervat, oamenii s-au supărat pe mine, dar cu trecerea anilor realizezi că n-a fost altceva decât o competiție și că ce a fost acolo rămâne acolo.

Simona Hapciuc: „Nu o mai agreez deloc pe Elena Marin. Pentru că, până la urmă, i-am văzut adevărata față”

Dar există vreun concurent cu care nu mai vorbești deloc sau cu care n-ai vrea să mai vorbești?

Cu care n-aș vrea să mai vorbesc? Să știi că, deși am susținut-o enorm, și lumea știe, și m-am certat cu atât de multe persoane pentru ea, nu o mai agreez deloc pe Elena Marin. Pentru că, până la urmă, i-am văzut adevărata față. Și, da, nu cred că aș mai avea nimic de vorbit cu ea, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Ne-am întâlnit o dată la un eveniment, ne-am salutat și atât. Deși toată lumea știe că eu am susținut-o până în ultima clipă, dar ulterior, din păcate și-a arătat adevărata față. Chiar vorbeam cu Zanni… mi s-a dovedit că nu am fost altceva decât o fraieră care a pus botul la niște victimizări. Ei, asta sunt eu, sunt mai sufletistă, nu-mi place să vad oameni care plâng. Doamne, mor când văd pe cineva care plânge. Și cum ea plângea mereu… mă topea pe picioare.

Asta este. Ne asumăm, mergem mai departe și sperăm să nu mai facem această greșeală.

La ce proiecte lucrezi acum?

Este o emisiune pe care o prezint împreună cu Yamato pe RXF tv, despre și cu sportivi. Dar și despre vedetele noastre care luptă într-o gală de MMA, printre care și Zanni.

Sunt foarte încântată, îmi place foarte mult, mă înțeleg foarte bine cu Yamato, cu echipa.

Mai sunt în discuții pentru un proiect… deocamdată nu pot să vorbesc foarte multe despre el că nu este nimic concret. Este la aceeași televiziune la care sunt și acum, RXF Tv, este o televiziune online.

În continuare eu antrenez pentru că sportul este viața mea. Nu aș putea să trăiesc fără sport. Mă trezesc la 5.30, mă antrenez, antrenez cu fetele.

Simona Hapciuc a pierdut 3 contracte din cauza scandalului în care a fost implicată

Cu scandalul în care ai fost implicată, la Antena, care mai sunt noutățile?

Eu cu cei din conducere și cu cei din producție nu am avut nicio problemă. Uite, de exemplu, m-am întâlnit cu una dintre fete care a lucrat chiar la aceeași emisiune cu mine, și a fost super prietenoasă cu mine, mi-a luat un interviu. Nu am nimic de împărțit cu nimeni. M-a întrebat și Ionuț Atodiresei într-un podcast, dacă aș fi dispusă cumva să mai stau de vorbă cu ea și să mai prezint cu ea. Nu aș vrea să mai prezint cu ea pentru că presiunea a fost prea mare pentru mine, iar eu clachez destul de repede la presiunea celorlalte persoane. În schimb n-aș avea nicio problemă să stau de vorbă cu ea… Dar aș vrea foarte mult ca ea să recunoască adevărul.

Dar care este adevărul?

Știi care e faza? Acum, nici nu ai de unde să știi care e adevărul pentru că eu îți spun adevarul meu, și ea spune adevărul ei.

Totuși, în presă scandalul a izbucnit foarte repede, foarte amplu. Oricum sunt persoane de acolo care au alimentat scandalul ăsta. Că eu am spus de la început “Nu există niciun scandal”. În presă a apărut că a fost bătută cu pumnii și cu picioarele. Eu nu știu dacă oamenii înțeleg ce înseamnă bătaie cu pumnii și cu picioarele. Eu, când am luat un pumn în nas, ți-am zis, mi s-a spart nasul. Ca femeie, când îți iei un pumn în nas, ți se sparge nasul instant.

Mie îmi pare rău pentru că am avut chestii de pierdut.

„Aveam cumva pus pe masă câteva contracte care erau în discuții în televiziune, 3 la număr. Și le-am pierdut. Dar, nu-mi pare rău”

Te referi la contracte de promovare, emisiuni tv, proiecte tv?

Am avut contracte de pierdut pentru că eu eram în discuții cu altă televiziune să încep un alt contract din februarie anul acesta, trebuia să mă mut la altă televiziune. Până la urmă ei au spus că nu mă mai vor în proiect din cauza faptului că practic, dacă te uiți în presă, scrie despre mine că aș fi foarte scandalagioaică…

Îmi pare foarte rău că am pierdut contractul cu “Mămici de pitici cu lipici”. Mi-a fost un proiect tare drag mie. M-a durut să fiu dată afară și din acel proiect. Adică… la mine, conducerea n-a venit să mă întrebe “este adevărat? S-a întâmplat asta?”. Pur și simplu m-au dat afară.

Așa a fost să fie. A fost un an în care am călătorit foarte mult, am petrecut timp cu fiul meu, am avut o relație de 11 luni. A fost un an plin cu de toate și poate dacă nu s-ar fi întâmplat așa eu nu aș mai fi avut timp să am acest an atât de plin și de frumos. A fost un an frumos pentru mine.

Apropo de contracte de imagine, au fost unele pe care le-am pierdut, altele nu. În perioada respectivă am pierdut mai multe contracte în televiziune decât contracte de imagine. Aveam cumva pus pe masă câteva contracte care erau în discuții în televiziune, 3 la număr. Și le-am pierdut. Dar, repet, nu-mi pare rău.

În curând voi deveni imaginea unei clinici stomatologice.

Publicat: 04 oct. 2022, 19:32 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă