Simona Hapciuc a părăsit ”Survivor România”. Ce a spus despre Faimoși: ”Erau cel puțin 4 persoane care ar fi meritat să iasă înainte mea”

Publicat: 23 Feb. 2021, 09:44 Vedete

Simona Hapciuc a părăsit ”Survivor România” . Simona Hapciuc, concurenta din echipa Faimoșilor, a fost cea eliminată duminică seara, în consiliul de la ”Survivor România”.

Duminică seara a avut loc consiliul săptămânii la ”Survivor România”. În urma acestuia, s-a decis ca Simona Hapciuc să fie eliminată din show-ul de supraviețuire. Blondina consideră că altcineva ar fi trebuit să iasă din emisiune înaintea ea, fiind vorba despre Majda, Culiță Sterp, Roxana Nemeș și apoi Jador.

„Nu meritam să ies acum. Am fost una dintre cele mai bune concurente, nu doar din echipa Faimoșilor, ci în general. Erau cel puțin 4 persoane care ar fi meritat să iasă înainte mea: Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună decât ei pe traseu. Să nu uitam ca Survivor nu e doar un joc sportiv, e si un joc de strategii. În momentul in care am venit aici mi-am asumat că voi fi o fire dreapta, ca în viața de zi cu zi.

Nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut. Cu Jador și Culiță am avut nenumarăte altercații, iar celelălte persoane care m-au votat au fost pur și simplu influențate de ei. Băieții din echipa noastră erau majoritatea niște misogni, au spus-o și alte fete, au spus-o și cei din echipa Războinicilor. Ei își caută în noi soțiile, mamele, servitoarele. Când venea cineva ca mine, care nu se lăsa călcat în picioare, nu am fost o fire prea plăcută”, a declarat Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc: „Nu puteam să merg la acei oameni, care…”

Simona Hapciuc nu și-a luat ”la revedere” de la toți concurenții de la ”Survivor România”.

„Nu puteam să merg la acei oameni, care m-au votat pe mine pe nedrept, și să îi iau în brațe. „Bună, vă mulțumesc că mi-ați tăiat visul pe care îl aveam, că ați fost nedrepți cu mine, că m-ați trimis acasă, eu fiind una dintre cele mai bune, acum să ne îmbrățișăm și să fim o mare familie frumoasă”. Adică, ce caracter ar fi arătat asta la mine!? Ar fi arătat faptul că sunt falsă”, a mai adăugat Simona.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 23 Feb. 2021, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă