Cum a reușit Simona Hapciuc să slăbească 26 de kilograme. Ce dietă a ținut blondina

Publicat: 25 Jan. 2021, 09:21 Vedete

Simona Hapciuc a reușit să atragă toate privirile cu silueta sa. Puțini știu însă faptul că înainte de a accepta provocarea de la Survivor, blondina a reușit să slăbească aproape 26 de kilograme.

Faimoasa a povestit în cadrul unui interviu cum a reușit acest lucru. Totodată blondina le sfătuiește pe femeile care își doresc să slăbească să nu facă aceeași greșeală ca ea și asta pentru că, inițial, pentru că nu a urmat o dietă corectă, a suferit din cauza celebrului efect yo-yo. A dat jos kilograme, dar a pus la loc chiar mai multe, potrivit viva.ro

„Am slăbit 26 de kilograme. Le-am dat jos și prin sport, dar și prin dietă. La început am făcut prostia de a urma diete de pe Internet, și am avut parte de efectul yo-yo, dădeam jos și apoi puneam mai multe kilograme decât reușisem să dau jos. După care am început să gătesc, să-mi dezvolt pasiunea pentru gătit și să încerc foarte multe alimente, mâncăruri de care nu știam.

M-am documentat foarte mult despre tot ce înseamnă nutriție, și așa am învățat cu ce mâncăruri/alimente funcționează corpul meu cel mai bine. Am slăbit mai mult cu mâncarea adecvată organismului meu, decât cu sport. Știu acum ce să-i dau corpului meu dacă vreau să slăbesc sau să mă îngraș”, a declarat Simona Hapciuc pentru click.ro.

Simona Hapciuc a acceptat provocarea din Republica Dominicană

Simona Hapciuc are o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, iar după 12 ani în care a practicat kickboxing, tânăra consideră că poate face față oricăror provocări este gata să-și depășească limitele.

„Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridică singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a stă nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mama minunată și o sportivă complexă. Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la ”Survivor România” este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”spune Simona Hapciuc, potrivit wowbiz.ro

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Jan. 2021, 09:21 Vedete
Pe aceeași temă