Simona Hapciuc, mărturisiri dureroase despre tatăl copilului său: ”El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul”

Publicat: 06 Feb. 2021, 09:20 Vedete

Simona Hapciuc a demonstrat că este o femeie extrem de puternică. Pe lângă faptul că dă tot ce are mai bun la fiecare traseu pe care îl parcurge în competiție, blondina a avut de trecut și peste câteva momente extrem de dureroase din viața sa. Recent, Faimoasa a făcut dezvăluiri incredibile despre tatăl copilului său.

Pentru Simona Hapciuc nu a fost deloc ușor să își crească fiul singură. De-a lungul timpului aceasta a făcut tot ce a depins de ea ca micuțul să nu simtă lipsa tatălui.

În cadrul competiției Survivor, Simona, i-a făcut mărturisiri colegei sale Elena Marin despre modul în care a reacționat fostul său partener în momentul în care aceasta i-a spus că este însărcinată.

„Eu și Dimitrie am fost până la Survivor nedespărțiți. Nu a existat să fac ceva fără el. Dimitrie, pe lângă faptul că nu are tată, nu are niciun bunic. Ai mei m-au părăsit, tatăl meu a murit și familia lui taică-su nu a dat niciun semn de viață.

Când a aflat maică-sa că vom avea acest copil, ea a fost complet împotriva copilului. Noi două aveam o relație super bună și chiar credeam că mă iubește. Nu avea nimic împotriva mea, ea avea ceva împotriva copilului”, a mărturisit concurenta.

”El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul”

Concurenta din echipa Faimoșilor a povestit cu lacrimi în ochi cum fostul ei iubit a pus-o să facă avort. Cu toate acestea, blondina nu dorește ca fiul ei să afle de acest lucru, ba mai mult decât atât, vrea ca băiețelul său să aibă o amintire frumoasă despre tatăl său.

„Când mă va întreba de tatăl lui, m-am hotărât să-i spun că tatăl lui îl iubește foarte mult. Că tatăl lui și l-a dorit foarte mult, că așa a fost la moment dat, dar că tatăl lui a avut de ales între a rămâne alături de Dimitrie sau a-l lăsa pe Dimitrie să fie fericit alături de mama lui. Și cum tati îl iubește atât de mult, a ales să plece ca Dimitrie să poată fi fericit cu mama lui.

El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul. Poți să te gândești în seara asta. Dacă alegi copilul, o să rămâi singură, iar dacă vrei să rămânem împreună, mergem și faci avort. Atunci i-am spus că nu am nevoie de o seară. Pentru mine nu există posibilitatea să fac avort. Poți să-ți faci bagajele și să pleci.

Tot ce simțeam în momentul de față era milă pentru ea și fiul ei, că au ajuns să aibă atâta răutate și dispreț față de o viață pe care Dumnezeu o trimitea pe Pământ. Pentru mine e important ca Dimi să nu trăiască sentimente de ură, să fie un copil echilibrat, are cunoaște doar sentimente de iubire și acceptare”, a povestit Simona Hapciuc, potrivit sursei citate.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 Feb. 2021, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă