VIDEO. Simona Hapciuc, cea mai sexy concurentă de la Survivor. Blondina face furori în mediul online cu aparițiile sale

Publicat: 08 ian. 2021, 12:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Simona Hapciuc este actrița, vedetă de televiziune și antrenor de fitness! Frumoasa blondină reușește să încingă imaginația bărbaților cu fiecare apariție, iar spre deliciul acestora tânăra a acceptat provocarea de la Survivor, iar acum poate să fie văzută din ce în ce mai des pe micile ecrane.

Blondina nu este străină de lumea showbiz-ului, ba chiar este obișnuită cu aparițiile televiziate. Este cunoscută publicului larg după ce a apărut în ”Trăsniții” însă, cei mai mulți fani i-a câștigat prin intermediul rețelelor de socializare. Imaginile publicate de actriță pe contul de Instagram stârnesc imaginația bărbaților și asta pentru că blondina pozează în cele mai sexy ipostaze.

Mândră de corpul său de care are mare grijă, Simona se fotografiază fără inhibiții în lenjerie intimă, lucru apreciat de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Pe lângă toate aceste calități evidente, Simona Hapciuc este și o mămică desăvârșită. Blondina are grijă singură de copilul său și ar face orice pentru ca acestuia să nu îi lipsească nimic. Ba mai mult, în cadrul unui interviu recent aceasta a explicat că toate lucrurile pe care le-a făcut până acum, au fost pentru viitorul acestuia.

Simona Hapciuc a acceptat provocarea din Republica Dominicană

Simona Hapciuc are o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, iar după 12 ani în care a practicat kickboxing, tânăra consideră că poate face față oricăror provocări este gata să-și depășească limitele.

„Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridică singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a stă nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mama minunată și o sportivă complexă. Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la ”Survivor România” este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, spune Simona Hapciuc, potrivit wowbiz.ro

 

Publicat: 08 ian. 2021, 12:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă