Simona Halep, sumă uriașă pentru operația estetică de după divorț

Publicat: 13 sept. 2022, 10:19 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep, sumă uriașă pentru operația estetică de după divorț. Simona Halep a suferit o operație estetică după divorț. Se pare că sportiva a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a avea un nas frumos și sănătos.

Astfel, celebra jucătoare de tenis este activă pe paginile de socializare, iar ieri a postat o fotografie de pe patul de spital, cu nasul bandajat. Simona Halep le-a mărturisit fanilor ei că a fost supusă unei operații de rinoplastie.

Simona Halep, sumă uriașă pentru operația estetică de după divorț

Mai mult, Simona Halep a avut nevoie de o operație la nas din motive de sănătate, dar cu această ocazie s-a decis să facă și unele modificări. Pentru această procedură, jucătoarea de tenis ar fi plătit suma de aproximativ 6.000 de euro, conform prețurilor care sunt afișate pe site-ul medicului.

Simona Halep și-a operat sânii în trecut

Este bine de știut că nu este pentru prima oară când Simona Halep apelează la ajutorul medicului estetician. În anul 2009, jucătoarea de tenis a fost supusă unei operații de micșorare a bustului. Sportiva a ales să facă această procedură la noi în țară, nu în străinătate.

„Da, mi-am micşorat sânii. Operaţia am făcut-o în ţară. Am avut o perioadă de convalescenţă, însă am revenit repede pe teren”, a declarat Simona Halep la vremea respectivă.

Simona Halep, în război cu soția antrenorului ei: „Nu o să pună mâna pe Patrick”

Simona Halep s-a operat la față după divorț! Cum arată acum. Soția lui Patrik Mouratoglou, Ada Obilu, este foarte nefericită din cauza relației antrenorului cu românca Simona Halep.

Soția lui Patrick Mouratoglou, Ada Obilu, nu pare să fie foarte fericită cu relația pe care soțul ei o are cu Simona. Sursele clasa I D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) din sudul Franței au dezvăluit că Ada ar fi avut o discuție extrem de aprinsă cu grupul ei de prietene: ”D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun >. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu.

Publicat: 13 sept. 2022, 10:19 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×