Simona Halep se pregateste de nunta cu Toni Iuruc. Cand va avea loc marele eveniment

Publicat: 11 Oct. 2019, 11:07 News 3
Simona Halep se pregateste de nunta cu Toni Iuruc. Cand va avea loc marele eveniment

Povestea de dragoste trăită de Simona Halep alături de iubitul său, Toni Iuruc, un afacerist machedon cu 13 ani mai în vârstă, ar putea ajunge în faţa altarului.

Simona Halep se pregateste de nunta. Cea mai bună jucătoare de tenis a României se pare că s-a hotărât să se aşeze la casa ei şi este gata să se mărite cu bărbatul cu care are o relaţie de câteva luni.

Simona Halep se pregateste de nunta

Conform wowbiz.ro, Toni Iuruc şi Simona ar urma să facă nunta anul viitor în luna septembrie.

Simona Halep se pregateste de nunta cu Toni Iuruc

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanţa şi, normal, va fi organizat conform tuturor tradiţiilor machedoneşti. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, ar fi declarat un apropiat al familiei Halep pentru sursa citată.

”Este un lucru normal la vârsta aceasta şi consider că presa ar trebui să fie un pic mai discretă din punctul acesta de vedere, pentru că am şi eu nevoie de intimitatea mea, este un lucru normal şi aşa cum toată lumea are parte de o relaţie, aşa am şi eu”, declara Halep, la începutul lunii august, la câteva săptămâni după ce cei doi îndrăgostiţi nu şi-au mai ascuns relaţia de ochii lumii.

Publicat: 11 Oct. 2019, 11:07 News 3
Pe aceeași temă