Simona Halep, prima fotografie oficială după rinoplastie. Cum arată acum nasul sportivei

Publicat: 20 sept. 2022, 11:03 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep, prima fotografie oficială după rinoplastie. Simona Halep a suferit o operație estetică în urmă cu puțin timp, imediat după definitivarea divorțului de Toni Iuruc. Cum arată acum nasul sportivei.

Astfel, Simona Halep se simte destul de bine în perioada de recuperare, estimată la trei luni, după cele două operații suferite la nivelul nasului. Ultimul an a fost destul de greu pentru jucătoarea de tenis, însă, aceasta a găsit resurse pentru a fi optimistă.

Simona Halep, prima fotografie oficială după rinoplastie

Așadar, după ce a decis să își încheie prematur sezonul în tenis, sportiva se află acum într-o perioadă de recuperare de trei luni. Este recomandată de medici, după dubla intervenție chirurgicală suferită la nivelul nasului. Imediat după ce s-a externat, Simona apostat, pe rețelele sociale, o fotografie unde părea a fi destul de optimistă.

„Întotdeauna avem un motiv să zâmbim. Bună dimineața, zi de luni!”, a transmis Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Simona Halep s-a operat la față după divorț!

Astfel, în urma celor două intervenții, jucătoarea de tenis a mai declarat că totul a decurs foarte bine, iar în câteva săptămâni se va întoarce pe terenul de joc.

„Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.”, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram. Citește continuarea aici.

Publicat: 20 sept. 2022, 11:03 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă