Simona Halep, despre anul 2020: ”Consider că m-am adaptat foarte bine”

Publicat: 26 Dec. 2020, 10:27 Vedete

Simona Halep, tenismena care a fost clasată pe locul II în ierarhia WTA, a spus cum a fost anul 2020 pentru ea.

Celebra tenismenă Simona Halep susține faptul că a reușit să se adapteze bine anului 2020, an ce a intrat în istorie, având în vedere circumstanțele în care ne aflăm. A stat alături de familie, a câștigat două titluri, iar sărbătorile de iarnă le petrecere alături de cei dragi.

„Ritmul vieții a fost schimbat total în 2020. Consider că m-am adaptat foarte bine. Ce pot să iau bun după această pandemie: am stat mai mult acasă, alături de familie și prieteni. Al doilea lucru e că am câștigat două titluri. Unul dintre cele mai importante este titlul de la Roma, pe care mi-l doream foarte mult. Îmi pusesem o presiune foarte mare pentru că nu îl câștigasem încă. Odată ce l-am câștigat, mă simt împlinită că am acel trofeu”, a declarat Simona Halep.

„Mă simt foarte bine de Sărbători acasă. Am sentimentul de Crăciun zi de zi, posibilitatea să fiu acasă. Mi-am făcut bradul de 2-3 săptămâni deja, ca să mă bucur și mai mult de el. Am putut să stau acasă săptămâni întregi (…) Am avut în fiecare an timp de Crăciun, dar am prins doar două-trei zile, iar apoi trebuia să plec. Anul acesta trebuia să plecăm pe 15 decembrie, dar s-a decalat totul și acum mă bucur să pot sta acasă atât de mult”, a mai spus tenismena, arată Antena 3.

Simona Halep, despre idolii din copilărie

Până să ajungă unde este acum, Simona Halep ca orice copil la vremea respectivă avea modele în viață. Primul său idol a fost tenismenul constănțean, Andrei Pavel, pe care sportiva a reușit să îl depășească, însă povestește că deși la întâlnit de multe ori i-a fost rușine să îi ceară un autograf.

„L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil, mereu când îl întâlneam aveam emoții, chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf. La Roland Garros în 2007 am mers la meciul lui de dublu și i-am cerut manșeta! Și de atunci nu am mai dat-o jos din thermobag. Și el m-a inspirat tot timpul și faptul că și el a câștigat la juniori la Roland Garros mi-am dorit și eu să fac același lucru. M-a îndrumat frumos fără să mă cunoască. A fost o energie plăcută când ne-am întâlnit amical la teren”, povestește Simona Halep.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 26 Dec. 2020, 10:27 Vedete
Pe aceeași temă