Simona Halep, de mână cu iubitul său la botezul nepotului. Imagini de poveste!

Publicat: 09 sept. 2020, 14:52 Autor: Elena Vedete

Simona Halep este o familistă convinsă și nu ratează niciun eveniment de familie. Sportiva a avut parte de un eveniment fericit chiar cu câteva zile înaintea plecării spre Roma, acolo unde va disputa penultimul său turneu din acest sezon, Simona participând la botezul nepoțelului său, Stere.

Ceremonia a fost una restrânsă, la care au participat doar membri ai familiei și prieteni apropiați. În local a fost organizat și un candy-bar, deasupra căruia numele celui mic a fost scris cu litere albastre, și care a fost plin de fel de fel de bunătăți.

Stere, numele bunicului, o veche tradiție la aromâni

Faptul că nepotul Simonei, fiul fratelui său, se numește Stere, este o veche tradiție la aromâni, ca primul născut băiat să poarte numele bunicului patern. Tot așa, și prima născută poartă numele bunicii din partea tatălui, de aceea pe fetița lui Nicolae o cheamă Tania, ca pe mama lui și a campioanei de la Wimbledon.

Simona, de mână cu Toni Iuruc

Simona a fost însoțită la botez de iubitul ei, Toni Iuruc. Sportiva din Constanța a atras toate privirile la ceremonie, fiind îmbrăcată într-o rochie Valentino cu un mesaj în limba engleză: ”Your Wings Make Me Feel Free” (”Aripile tale mă fac să mă simt liberă”). Produsă în ediție limitată, aceasta a costat în jur de 2.000 de euro.

Simona Halep se află pe locul 4 în clasamentul celor mai bine plătite sportive

Publicaţia economică americană Forbes a stabilit faptul că Simona Halep ocupă locul patru în clasamentul sportivelor cu cele mai mari venituri din lume. Tenismena de origine română are o avere impresionantă.

Conform calculelor realizate de Forbes, Halep, aflată pe locul secund în ierarhia WTA, a realizat venituri totale de 10,9 milioane dolari în perioada iunie 2019 – iunie 2020, cea mai mare parte 6,9 milioane dolari fiind reprezentată de premiile câştigate la turneele la care a participat, restul de 4 milioane dolari provenind din contractele de publicitate.
Publicat: 09 sept. 2020, 14:52 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă