Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu în primul meci la Turneul Campioanelor

Publicat: 28 Oct. 2019, 18:00 News 3
Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu în primul meci la Turneul Campioanelor

După mai multe luni de aşteptare, avem un răspuns la o întrebare care i-a preocupat pe iubitorii tenisului din România: E mai bună Halep sau Andreescu? Prima întâlnire dintre cele două a fost câştigată de Simona la capătul unui meci superb.

Într-o perioadă în care tenisul a devenit un joc cu o mare uzură fizică, pentru al doilea an la rând, Simona Halep a fost lovită de o accidentare exact înainte de Turneul Campioanelor.

Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu

Dacă în 2018, situaţia a fost atât de gravă, încât constănţeanca nici n-a jucat la Singapore, de această dată, ea s-a prezentat, totuşi, la noua locaţie a turneului: Shenzhen (China).

De ce Meghan Markle nu a felicitat-o pe Simona Halep

Doar că, deşi fanii au sperat că „Simo“ s-a recuperat în cele 28 de zile care au fost între ultimul ei meci la Beijing şi cel cu Andreescu, adevărul e că nu poţi să te faci bine într-o perioadă atât de scurtă, mai ales pe final de sezon.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a învins-o pe canadianca Bianca Andreescu în trei seturi, 3-6, 7-6 (8-6), 6-3, luni, într-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China).

Publicat: 28 Oct. 2019, 18:00 News 3
Pe aceeași temă