Simona Gherghe se întoarce pe micile ecrane. Cu ce televiziune a semnat frumoasa mămică

Publicat: 27 Aug. 2020, 14:53 Vedete

Fanii Simonei Gherghe pot răsufla ușurați! Jurnalista, mămică a doi copii, va reveni pe micile ecrane cu un nou proiect.

Dacă în urmă cu un an și jumătate îi ceda Mirelei Vaida locul de moderatoare a emisiunii Acces Direct, pentru a se dedica vieții de familie, acum Simona a ales să revină în televiziune.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show”, a declarat  Simona Gherghe.

Unde o vom putea vedea pe Simona Gherghe

Telespectatorii o vor putea urmări ca prezentatoare a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 14:00, şi sâmbăta de la 13:30.

„Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort! Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant.

Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă!”, a mai spus Simona.

Simona Gherghe, adevăratul motiv pentru care a renunțat la Acces Direct

După ce proiectul în care a fost prezentă ani întregi a început să fie criticat din cauza prezenței constante a soților Stegaru, fanii au început să îi pună tot felul de întrebări legate de emisiune. Simona Gherghe, la fel de sinceră ca întotdeauna a răspuns curiozităților acestora printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

„Au fost 9 ani în care am învățat foarte multe. În care s-au întâmplat foarte multe. Și bune, și rele. Evident că pe cele rele le regret și acum. Dar le-am luat ca pe niște lecții. Am învățat să nu mai judec, să am răbdare, să ascult. Suntem diferiți și asta e frumusețea acestei lumi. Când n-am mai putut, pentru că nu este un format comod, m-am retras”, a mărturisit Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram, cu ceva timp în urmă.

 

Publicat: 27 Aug. 2020, 14:53 Vedete
Pe aceeași temă