Silvana Rîciu i-a făcut gaură în buget soțului! Ce pofte a avut graviduța

Publicat: 11 Jun. 2020, 09:18 Vedete

Silvana Rîciu, gaură în bugetul soțului! Cântăreața de muzică populară, însărcinată în aproape 6 luni, a avut pofte… costisitoare, în primele două trimestre de sarcină!

Silvana Rîciu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei! Cântăreața de muzică populară este însărcinată în aproape 6 luni și urmează să aducă pe lume al treilea copil, o fetiță ce va purta numele Anastasia Maria – rodul iubirii dintre ea și soțul ei, artistul Nicușor Ioniță. Bruneta mai are doi copii din căsnicia trecută, pe Andrada și pe Luca.

Dacă primul trimestru de sarcină a fost extrem de dificil pentru artistă, așa cum a scris și CIAO.ro AICI, din al doilea, vedeta a început să se simtă ceva mai bine. În primele 3 luni, poate chiar 4, Silvana Rîciu a stat mai mult în pat, din cauza stărilor de rău și greață. Mai mult, ea nici nu a putut mânca mare lucru, așa că, putem spune că este o graviduță mai atipică ce nu s-a îngrășat pe perioada primului trimestru de sarcină, ci din contra, a slăbit câteva kilograme.

Silvana Rîciu, răsfățată de soț

Ei bine, după ce a trecut de primele 4 luni de sarcină, graviduța a început să se simtă mai bine și a început să se alimenteze corespunzător, și, mai mult, a avut și pofte! Cântăreața de muzică populară ar fi mâncat… cireșe cu… kilogramele! Da, cireșele care, atunci când au apărut și au fost puse la vânzare au avut niste prețuri exagerate, cum ar fi 80 lei pe kilogram. Desigur, ulterior, prețul lor a mai scăzut, la 60 lei sau 30 de lei.

Viitorul tătic însă, nici nu s-a uitat la prețul unui kilogram de cireșe, și nici nu s-a gândit că-și face gaură la buget! Nicușor Ioniță i-a satisfăcut toate poftele graviduței Silvana care mănânca zilnic cireșe… multe.

Silvana Rîciu: „Din a patra lună am început să mă simt mai bine”

“Din a patra lună am început să mă simt mai bine, într-adevăr. Am început să mănânc și am avut și eu pofte. Mi-a fost poftă de cireșe. Am mâncat zilnic. Nicușor mi-a cumpărat. În curând intru în 6 luni. Oricum, acum am început să mai fac și eu una alta pentru că pot, nu-mi mai este atât de rău, singurul incovenient este că obosesc destul de repede. Dar pot face una, alta prin casă, merg la școala de muzică și predau ore elevilor, mă simt mult mai bine. Ionuț își poate face și el treaba liniștit că vede că mă simt bine acum, cu sarcina”, ne-a spus Silvana Rîciu.

 

Publicat: 11 Jun. 2020, 09:18 Vedete
Pe aceeași temă