EXCLUSIV| Silvana Rîciu se pregătește de naștere! Avem detalii și imagini cu camera fetiței ce urmează să o aducă pe lume

Publicat: 22 Sep. 2020, 12:24 Vedete

Silvana Rîciu se pregătește de naștere! Mai exact, îndrăgita cântăreața de muzică populară numără orele până când își va ține în brațe fetița. Camera micuței este gata, iar bagajul pentru spital este pregătit!

Silvana Rîciu va aduce pe lume o fetiță, la un spital de stat

Silvana Rîciu a ajuns în ultimul trimestru de sarcină și este nerăbdătoare să-și țină în brațe micuța ce urmează să o aducă pe lume. Fetița ei și a soțului Nicușor Ioniță, va purta numele de Anastasia Maria.

Artista are deja bagajul pregătit pentru că în orice moment poate să nască, iar acasă camera micuței este pregătită. Silvana și soțul ei au pus pătuțul Anastasiei lângă cel al lor și i-au făcut un dulăpior în care i-au aranjat deja câteva hainuțe și lucruri.

Silvana Rîciu: „Pentru mine e mult mai grea fizic etapa acesta de final a sarcinii, dar abia aștept marele moment”

“O așteptăm toți patru cu nerăbdare pe bebelina noastră care poate să apară din clipă în clipă pentru că deja sarcina are 37 de săptămâni. Noi ne-am ocupat din timp de venirea pe lume a fetiței noastre. Nicușor toată vara a fost ocupat cu renovarea și mobilarea apartamentului în care ne-am mutat în urmă cu ceva timp. Apoi am cumpărat absolut tot ce trebuie pentru bebița noastră. Ne-am gândit noi să avem totul pregătit ca atunci când vine marele moment să nu stea el să alerge la cumpărături, ci să ne putem bucura împreună de fiecare clipă alături de Anastasia Maria. Nicușor este un soț exemplar și un tată extraordinar pentru copiii mei, așa încât atunci când va veni pe lume îngerașul nostru, sunt convinsă că va fi un tată foarte iubitor și afectuos. El e omul care face totul, rezolvă orice, ia totul pe umerii lui, astfel încât familia lui să nu simtă momentele grele ale vieții. Este un bărbat cum foarte puțini sunt.

Cât despre copii (Andrada și Luca – cei doi copii ai artistei din căsnicia anterioară – n.r.), dacă ar fi fost după ei, lor le-ar fi plăcut să se nască bebița după o lună, două. Pentru ei a fost cam lungă așteptarea aceasta de 9 luni. Își doreau de ani de zile o familie frumoasă, fericită, plină de armonie și iubire si un frățior sau o surioară. Mă bucur că eu și Nicușor le-am oferit familia la care copiii mei au visat.

Dacă azi avem o familie minunată, asta se datorează lui.

Silvana: „Nu sunt de acord cu a da sume exorbitante doar pentru fița de a naște la privat”

Acum suntem toți în așteptare. Pentru mine e mult mai grea fizic etapa acesta de final a sarcinii, dar abia așteptăm marele moment. La fix un an de când ne-am căsătorit se va naște fetița noastră. Noi anul trecut în 19 septembrie am avut cununia civilă și petrecerea de nuntă, iar în 22 septembrie cununia religioasă”, a declarat Silvana Rîciu pentru CIAO.RO.

Artista, împreună cu soțul ei, au decis ca micuța lor să vină pe lume la un spital de stat și nu o clinică privată. Cântăreața va naște prin cezariană. “Noi am ales să nasc într-un spital de stat, nu la privat pentru că am încredere în profesionalismul și pregătirea medicilor din spitalele de stat.  Și nu sunt de acord cu a da sume exorbitante doar pentru fița de a naște la privat. Mai bine cu banii ăia facem altceva”, ne-a mai spus Silvana.

Nevoită să facă test Covid înainte de a naște

Silvana Rîciu mai are o grijă în plus, înainte ca micuța ei sa vină pe lume, și anume, testul covid pe care este nevoit să-l facă înaintea de internarea în spital.

“Trebuie să fac și testul covid. Doctorița e deosebită, înțelgătoare, îmi place foarte mult de ea… Însă regulile sunt reguli. Voi merge să fac testul covid că pentru el trebuie să aștepți 2-3 zile să iasă rezultatul. Și dacă nu apuci să îl faci dinainte și te apucă nașterea…  mama este nevoită să stea în izolare două zile până îi iese rezultatul testului. Sper să decurgă totul bine. Nicușor nu va putea intra în spital, să asiste la naștere, din cauza pandemiei, a regulilor impuse”, mai spune Silvana Rîciu.

Publicat: 22 Sep. 2020, 12:24 Vedete
Pe aceeași temă