Și-au recunoscut relația! Ce a spus TJ Miles despre Francisca: „În momentul în care am întâlnit-o, nu știam că e măritată” + Îi e frică să îi întâlnească părinții ei

Publicat: 11 apr. 2023, 11:46 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cunoscuta solistă Francisca și renumitul influencer TJ Miles au mers în platoul emisiunii „La Măruță” ieri, chiar luni, pe 10 aprilie, și au dat cărțile pe față în privința tuturor zvonurilor pe care le-au iscat.

Au dat cea mai așteptată veste din showbizul românesc și și-au oficializat relația în fața tuturor: cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

Și-au recunoscut relația!

Exact așa cum Ciao.ro a semnalat de când reporterii noștri au observat mai multe coincidențe pe rețelele lor de socializare. Nu doar în escapada romantică din Thailanda. Ci și în proaspăta lor vacanță din Bali. Mereu a existat o chimie între ei doi de când s-au întâlnit, lucru care acum a pus punct tuturor speculațiilor. Sunt împreună și se iubesc!

Francisca i-a îndeplinit astfel visul lui TJ Miles de a se iubi cu o brunetă focoasă și sexy din showbiz, exact așa cum fostul participant de la Survivor ne-a declarat pentru Ciao.ro, cu ceva timp în urmă într-un interviu exclusiv!

TJ Miles își dorea o iubită brunetă

Într-un interviu recent pe care Ciao.ro l-a realizat cu TJ Miles, artistul și celebrul vlogger ne mărturisea acum 3 luni că și-ar dori să aibă o relație o brunetă exotică. Iar dacă ar fi să ne luăm după descrierea lui, Francisca se potrivește 100% în peisajul descris de TJ Miles!

Reporter CIAO.RO – Cu cine ți-ai dori să ai o relație dintre vedetele de la noi?

TJ Miles: Cineva exotic, cineva frumos, pot să vă zic că e brunetă 100 %.

Ai multe admiratoare! Totuși ce fel de femeie ți-ai dori lângă tine?

Am multe admiratoare,în primul rând mi-aș dori să am cea mai tare femeie lângă mine, cea mai frumoasă, deșteaptă pentru mine, nu pentru toți ceilalți. Poate să fie neoperat ă, nu mă interesează, atât timp cât este perfectă pentru mine, loialitate, ambiție, să muncească, să vină cu “porția” ei la masă, nu să aștepte de la mine să-i dau eu tot, este foarte important pentru mine. Nu îmi doresc să fiu într-o relație doar pentru că este fanul meu și pentru ce am făcut, sau că am fost la Survivor, trebuie să fie organic.

Chimia dintre ei și-a spus cuvântul

Fosta soție a luptătorului MMA Bogdan Lățescu a mărturisit sentimentele pe care le-a purtat dintotdeauna lui TJ Miles: „O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună”. Astfel, a apărut o întrebare naturală: „Motivul divorțului tău a fost faptul că te-ai îndrăgostit de TJ?”. Fără să stea pe gânduri, vedeta a negat: „În niciun caz. Dacă undeva e foarte bine, nu este loc de altcineva. Lucrurile s-au întâmplat natural”, a spus Francisca.

Cand au decis să formeze un cuplu

Mai mult decât atât, fostul concurent Survivor a fost cât se poate de deschis în declarațiile lui despre actuala sa iubită. „Când am văzut-o, a fost o chestie wow. Două suflete s-au întâlnit, dar drumul era lung. În momentul în care am întâlnit-o, nu știam că e măritată. Am aflat pe parcurs și m-a făcut să mă gândesc de 5000 de ori dacă asta este ceva ce vreau să fac, dar doi oameni care sunt destinați să fie împreună… orice ar fi, se întâmplă!”, a spus acesta.

Cei doi îndrăgostiți au povestit și despre momentul în care au decis să formeze un cuplu. „În Bali s-au oficializat lucrurile. A fost un drum greu pentru noi”, a declarat TJ Miles.

În exclusivitate în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta și-a mărturisit frica de a-i întâlni părinții iubitei sale. „Cred că vor să mă omoare!”.

Dacă TJ Miles a fost cu adevărat vinovat sau nu de destrămarea căsniciei Franciscăi, doar timpul o va spune. În momentul în care s-a vorbit despre divorțul dintre Francisca și fostul ei soț, Bogdan Lățescu, familia artistei de la Botoșani a fost foarte supărată de această ruptură și de faptul că fiica lor divorțează.

Publicat: 11 apr. 2023, 11:46 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă