Si-au filmat bebelusa si au ramas uimiti! Ce se intampla in camera micutei, in fiecare dimineata. Imagini VIDEO virale

Publicat: 09 Jun. 2018, 12:56 Parenting

Un cuplul a decis sa instaleze o camera de luat vederi in camera bebelusului lor.

Si-au filmat bebelusul noaptea si au ramas uimiti!


Cei doi caini sunt cunoscuti in mediul online ca Patrula Branza. Asta datorita faptului ca adora sa manance non-stop. Asa ca, ori de cate ori vor gustari sau stapanii nu se trezesc la 6 dimineata sa ii hraneasca, patrupezii trec la planul B.

Si-au filmat bebelusul noaptea si au ramas uimiti!Acestia se duc in camera micutei Chloe si o trezesc cu nasurile lor reci. Uneori o ling si pe fata. Apoi o ajuta sa evadeze din patutul ei inalt. Merg cu micuta, care a crescut destul de mult, in bucatarie. Apoi o duc catre locul unde stapanii tin mancarea pentru caini. Mai ales gustarile folosite drept recompensa.

Si-au filmat bebelusul noaptea si au ramas uimiti!Si asa micuta Chloe ii hraneste pe cei doi golden retrieveri, fara ca parintii sa stie. Informatia a fost aflata abia dupa ce parintii au filmat activitatea din dormitor. Asa au vazut cat de destepti sunt cainii lor. Cele doua animale de companie o iubesc pe micuta Chloe enorm. Sunt de nedespartit!

Si-au filmat bebelusul noaptea si au ramas uimiti!Parintii au publicat imaginile video pe internet si au devenit rapid virale. Oamenii s-au amuzat teribil cand au vazut cat de destepti sunt cainii. Dar si cat de isteata este micuta Chloe!

« Pagina anterioară

Publicat: 09 Jun. 2018, 12:56 Parenting
Pe aceeași temă