Si-a sarutat sora, dar si-a convins mama la ceva si mai socant! Ce a facut un tanar pentru milioane de vizualizari pe YouTube

Publicat: 18 Aug. 2019, 10:25 News 4

Si-a sarutat sora, dar si-a convins mama la ceva si mai socant! Ce a facut un tanar pentru milioane de vizualizari pe YouTube.

Chris Monroe si-a sarutat mama. A vrut să devina celebru, dar a reusit imposibilul! După ce si-a sarutat sora, in fata camerei de filmat, Chris i-a pus gand rau propriei mame!

Chris Monroe si-a sarutat mama

A pândit femeia minute în șir, apoi s-a apropiat de ea și a sărutat-o pasional, apăsat și nefiresc. Ce a urmat a șocat și mai rău!

Chris Monroe nu se dă în lături de la nimic pentru a-și face vizualizări pe contul de You Tube. Tânărul, cunoscut pentru canalul PrankInvasion, i-a făcut pe abonații la contul său să tresare când au văzut ultimul videoclip încărcat.

După imaginile anterioare, în care Chris își săruta pasional propria soră și care au făcut peste 7 milioane de vizualizări, tânărul a șocat și mai rău: victimă i-a căzut propria mamă!

Așa că subscriberii săi au privit, cu aceeași indignare, cum tânărul își sărută mama, pe gură! Totul pentru a face cât mai multe vizualizări.

Chris Monroe si-a sarutat mama

„În acest video îmi voi săruta propria mamă! Pare scârbos, dar am s-o fac! O să-i fac o farsă! Chiar pare ciudat, dar o fac!”, spune tânărul.

În secunda următoare, Chris merge la mama sa și îi spune: „Mamă, imaginile în care o pupam pe Kaitlyn (sora sa, n.r.) au explodat! A fost nebunie cu ele! Acum am nevoie de tine! Trebuie să intri în jocul meu și să ne sărutăm.”

Din (ne)fericire pentru el, mama sa a acceptat ciudata „provocare” și a cedat.

De data asta, fanii săi au reacționat extrem de dur la imaginile postate. „Ai mers prea departe, e nefiresc să faci așa ceva. Și pentru ce? Ce vrei să demonstrezi?”, i-a scris unul. „Nici nu înțeleg unde e farsa”, i-a scris un altul.

Publicat: 18 Aug. 2019, 10:25 News 4
Pe aceeași temă