Și-a înșelat soția cu o colegă! Detalii despre idila pe care bucătarul de la Chefi la cuțite a trăit-o în urmă cu mai mulți ani

Publicat: 20 sept. 2023, 11:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Poveștile concurenților din acest sezon au reușit să îi impresioneze, șocheze și emoționeze în același timp pe cei trei jurați. În ediția cu numărul 10 telespectatorii au aflat detalii despre o situație care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. S-a aflat că un bucătar și-a înșelat soția, ba chiar a părăsit-o pentru altă femeie. 

În ediția cu numărul 10 de la Chefi la cuțite, și-a făcut apariția Dorian Florea. Bărbatul s-a înscris în concurs pentru a demonstra că are talent în bucătărie. A început să lucreze prima dată ca ospătar, apoi și-a dorit să devină bucătar.

Bucătarul de la Chefi la cuțite, poveste uluitoare

Pe lângă abilitățile cu care se mândrește în acest domeniu, Dorian Florea are o poveste de viață de care nu este deloc mândru. Bărbatul nu s-a ferit să vorbească despre trecutul său, ba chiar a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a adus aminte de ce a făcut.

Situația are legătură cu soția lui pe care a întâlnit-o la vârsta de 23 de ani. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. La doar 3 luni de la prima întâlnire s-au căsătorit. Partenera lui Dorian a fost avertizată de apropiați, mulți i-au spus că acesta nu este un bărbat „de casă”, iar relația lor nu va dura. Cu toate acestea, femeia nu a ținut cont de nimeni și de nimic.

„Pe la vârsta de 15 ani m-am angajat ca ospătar cu acordul părinților pentru că îmi trebuia bani. De mic mi-a plăcut să îmi necăjesc părinții și mai pe toată lumea. Mi-a plăcut viața. Pe la vârsta de 23 de ani mi-am cunoscut frumoasa soție în Italia.

Toată lumea i-a zis să nu aibă treabă cu mine că sunt doar un golan. Am încercat să o cuceresc, iar până la urmă am reușit. În prima seară în care am ieșit, am mers la chinezi și am luat un inel cu 5 euro. Așa am cerut-o, iar în trei luni de zile am făcut cununia. Pot să zic că m-a binecuvântat Dumnezeu!”, a povestit Dorian Florea la Chefi la cuțite.

Dorian Florea și-a înșelat soția cu o colegă

Și-a înșelat soția cu o colegă

Dorian a muncit din greu pentru a ajunge unde își dorește, iar visul i s-a îndeplinit. A ajuns chef. Despre acea perioadă nu își mai aduce aminte cu drag pentru că atunci a făcut cea mai mare greșeală din viața lui.

Cu lacrimi în ochi, bărbatul a mărturisit că pe vremea când soția lui era însărcinată, el s-a îndrăgostit de o colegă de muncă și a plecat alături de ea. După un an a realizat că nu poate să mai stea departe de familia lui și s-a întors lângă soție și copii.

„Am greșit foarte mult față de soția mea. M-am apropiat mai mult decât trebuia de o colegă. Soția mea era gravidă, iar eu am plecat de acasă. Ceea ce i-am făcut soției mele nu e de iertat. Nu cred, și poate zic un lucru mare, nici mama nu m-ar fi iertat!

Anul trecut din iulie, mi-am luat hainele de unde am stat și m-am dus înapoi acasă lângă băiețelul meu, dar și lângă fetița mea. M-a binecuvântat Dumnezeu cu o soție bună, pentru că nu orice femeie trece peste lucrul ăsta ca și cum nu s-ar fi întâmplat. De multe ori cauți cai verzi pe pereți când ai acasă lună și stele. Am fost plecat un an”, a mai mărturisit Dorian Florea.

Publicat: 20 sept. 2023, 11:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă