Florin Dumitrescu a făcut o concurentă de la Chefi la cuțite să plângă! Femeia nu s-a mai putut abține și a răbufnit

Publicat: 19 sept. 2023, 13:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Florin Dumitrescu a făcut o concurentă să plângă. În ediția cu numărul 11 a emisiunii Chefi la cuțite, Ramona Chelaru a pășit cu emoții în fața juraților. În timpul discuțiilor, femeia nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Comentariul juratului i-a adus aminte de un moment greu prin care a trecut. 

Ramona Chelaru are 28 de ani și este din Giroc. A decis să vină la Chefi la cuțite pentru a-și demonstra talentul în bucătărie. Deși a descoperit că are o pasiune pentru gastronomie destul de târziu, acum își dorește să facă performanță. Tânăra a venit în fața celor trei jurați cu deserturi, mai exact torturi personalizate cu figurinele lor. În schimb, în concurs a decis să pregătească o rețetă de mușchi de vită cu hribi sote și piure de cartofi cu trufe.

Ramona Chelaru la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a făcut-o pe concurenta de la Chefi la cuțite să plângă

Cei trei chefi au fost impresionați de tânără și au vrut să afle mai multe lucruri despre ea. La un moment dat însă, Florin Dumitrescu i-a adresat o întrebare care a făcut-o să izbucnească în lacrimi. Concret, juratul a vrut să afle dacă tânăra are copii.

Ramona Chelaru a rămas însărcinată anul trecut, însă din nefericire a pierdut sarcina. A reușit să depășească acest moment cu ajutorul pasiunii sale. A stat tot timpul în bucătărie, iar acest lucru a făcut-o să uite de durerea pe care o trăia.

„Faptul că am gătit foarte mult în acea perioadă și că am avut foarte multe comenzi m-a ajutat foarte mult să trec peste. E foarte greu, când îți dorești din suflet…Sperăm că bunul Dumnezeu să dea să fie bine, să se întâmple anul acesta”, a spus concurenta la Chefi la cuțite.

După momentul emoționant a venit verdictul juraților. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au explicat ce a greșit la rețeta ei de mușchi de vită, apoi au ridicat cloșurile. Tânăra a început din nou să plângă, dar de această dată de fericire. Chefii i-au dat toate cele trei cuțite!

Publicat: 19 sept. 2023, 13:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă