Chef Florin Dumitrescu, anunț șoc: „Divorțez”. Ce se întâmplă în viața juratului de la Antena 1

Publicat: 18 sept. 2023, 12:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Chef Florin Dumitrescu se poate considera un bărbat împlinit! Are o carieră de succes în lumea gastronomiei, dar și o familie numeroasă. Este căsătorit cu Cristina, iar împreună au două fetițe superbe. În vara anului 2014, bucătarul și partenera lui și-au jurat iubire veșnică în cadrul unei ceremonii superbe. Însă, un anunț pe care l-a făcut în urmă cu ceva timp a reușit să creeze un val de controverse. Juratul de la Antena 1 a dezvăluit că vrea să divorțeze.

Chef Florin Dumitrescu a reușit să câștige simpatia publicului datorită talentului său în bucătărie. Sfaturile juratului le-au ajutat de multe ori pe gospodine să obțină preparate delicioase. Dar pe lângă aceste lucruri, oamenii l-au apreciat mereu pe Florin Dumitrescu pentru devotamentul de care a dat dovadă atunci când a fost vorba de familia lui.

Chef Florin Dumitrescu, anunț șoc: „Divorțez”

Juratul de la Antena 1 a făcut însă un anunț cu ceva timp în urmă care i-a uimit pe fani. Până să realizeze despre ce este vorba, de fapt, mulți s-au gândit că acesta are probleme în căsnicie. Mesajul bucătarului s-a dovedit în final a fi doar o glumă.

„Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez si eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a scris juratul de la Chefi la Cuțite pe pagina sa de Facebook.

Fanii au apreciat gluma lui Dumitrescu și au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Peste 10.000 de persoane i-au transmis mesaje: „Zi-mi ce acte trebuie! Divorțez si eu de astea!!!”/ „Asta mi-am propus si eu de mult timp, dar tentatia?”/ „Cea mai buna alegere pentru a avea un stil de viata sanatos. Succes.”

Povesti nestiute din familia celebrului chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu și soția lui

Chef Florin Dumitrescu, despre începutul relației cu Cristina

Despre începutul relației, Florin Dumitrescu își amintește cu drag. Spune că nu i-a fost ușor să ajungă la inima celei care i-a devenit soție, însă tot efortul pe care l-a depus în perioada respectivă a meritat.

“Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.

Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat Florin Dumitrescu pentru viva.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 sept. 2023, 12:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă