Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui Florin Dumitrescu. Ce ingredient secret foloseşte pentru un gust irezistibil

Publicat: 06 nov. 2023, 15:42 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui Florin Dumitrescu. Ce ingredient secret foloseşte pentru un gust irezistibil

Florin Dumitrescu le-a prezentat urmăritorilor săi din mediul online o rețetă delicioasă de ciorbă cu cartofi și afumătură. Fostul jurat de la Chefi la cuţite a dezvăluit cum se preparară acest fel de mâncare pas cu pas, dar şi ce ingredient secret foloseşte pentru un gust nemaipomenit.

Florin Dumitrescu obişnuieşte să împărtăşească tot felul de reţete cu cei care îl urmăresc, dar îi şi ajută pe fani cu multe sfaturi şi trucuri în bucătărie.

Ingredientul secret pe care Florin Dumitrescu îl foloseşte în rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură

Pentru un preparat de nota 10, fostul jurat de la Antena 1 îi îndeamnă pasionații de gătit să adauge în preparat și tarhon murat.

„Că tot e luna octombrie, mă gândeam să va dau o rețetă tomnatică, gustoasă și perfectă pentru o cină acasă. Ce ziceți de o ciorbă cu cartofi și afumătură? Rețeta e simplă și rapidă, trebuie să te asiguri doar să îți iei niște tarhon murat din piață, pentru ca ciorba asta să fie next level”, a scris chef Florin Dumitrescu pe pagină lui de Instagram.

Mod de preparare

Reţeta pe care Florin Dumitrescu a prezentat-o este una destul de simplă. Lista de ingrediente nu este una lungă, deci nu trebuie să scoţi prea mulţi bani din buzunar.

În ceea ce priveşte modul de preparere, tot ce trebuie să faci este să adaugi ingredientele, în același timp, la fiert, iar la sfârşit pui tarhonul murat alături de leuștean.

„Ai nevoie de: câțiva morcovi, țelină, păstârnac și ceapă, afumătură și cartofi, le pui pe toate împreună la fiert, adaugi tarhonul murat și niște leuștean. Când e ciorba gata pui și smântâna la final, în bol, pentru fiecare”, a mai explicat fostul jurat de la Chefi la cuţite în mediul online.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 06 nov. 2023, 15:42 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă