Seriale pe care să le vezi pe HBO Go în luna ianuarie 2020

Publicat: 17 ian. 2020, 18:12 Autor: alina.serea General
Seriale pe care să le vezi pe HBO Go în luna ianuarie 2020

Luna ianuarie vine cu multe seriale bune pe HBO Go. Iată o listă a celor mai așteptate dintre ele:

Printrele vedetele lunii ianuarie 2020 la HBO Go se numără cu siguranță  Larry David, inamicul public nr 1, care vine la HBO cu sezonul 10, și The New Pope, de data aceasta cu John Malkovich în rol principal, în locul lui Jude Law.

Seriale HBO Go ianuarie 2020

THE NEW POPE

Serialul The New Pope/Noul papă, creat și regizat de Paolo Sorrentino, câștigător al premiului Oscar, cu Jude Law și John Malkovich în rolurile principale, a avut premiera pe 10 ianuarie pe HBO GO.

Pius al XIII-lea este în comă. Și, după o întorsătură de evenimente neașteptată și misterioasă, secretarul de stat Voiello reușește să-i determine pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea. Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete. El își dă seama că va fi dificil să ia locul carismaticului Pius al XIII-lea a cărui viață atârnă de un fir de ață. Lenny Belardo a devenit un sfânt și sute de oameni îl idolatrizează, dar biserica este asediată de scandaluri care riscă să distrugă ierarhiile și de amenințări externe care lovesc în simbolurile creștinismului. Ca de obicei, nimic nu este ceea ce pare în Vatican.

MIRACLE WORKERS:DARK AGES/ CREATORII DE MIRACOLE: EVUL MEDIU 

O poveste despre prietenie, familie și încercarea de a nu fi ucis, sezonul 2 se axează pe un grup de țărani care încearcă să rămână optimiști într-o lume în care inegalitatea veniturilor și asistența medicală proastă se găsesc la tot pasul.Acesta este disponibil pe HBO Go integral începând din data de 29 ianuarie.

GET SHORTY/ UN MAFIOT LA HOLLYWOOD – III

Serialul prezintă povestea lui Miles Daly, un asasin din Nevada care încearcă să-și schimbe profesia și să devină producător de filme la Hollywood. Acolo, îl întâlnește pe Rick Moreweather care devine partenerul lui Miles. Tot sezonul este disponibil pe HBO Go începând din 7 ianuarie.

Citește și: Filme și seriale Netflix pe care să le urmărești în ianuarie 2020

THE PIER/DEBARCADERUL – II

Serialul spune povestea arhitectei Alexandra care, deși distrusă de sinuciderea soțului ei Oscar, este și mai devastată atunci când află că acesta a dus o viață dublă cu o altă femeie, Veronica. Sezonul 2 este dispponibil integral pe HBO Go începând din 17 ianuarie 2020.

CURB YOUR ENTHUSIASM

Larry David îi face pe ceilalți și pe sine însuși să se simtă oribil în timp ce își caută fericirea. Fiecare episod aduce în prim plan celebrități care își joacă propriile roluri în această reprezentare nemiloasă a vieții lui Larry.

Citește și: Când apare sezonul 5 al serialului Lucifer. Este așteptat de toți utilizatorii Netflix

Publicat: 17 ian. 2020, 18:12 Autor: alina.serea General
Pe aceeași temă