Selly, prins în timp ce sfidează legile! Câte reguli a încălcat într-o singură zi

Publicat: 13 ian. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol Vedete

Selly a fost surprins în timp ce încalcă legea de mai multe ori, în aceeași zi! Considerat de mulți tineri un exemplu demn de urmat, celebrul vlogger a gafat chiar la început de an!

Selly e considerat un exemplu de către foarte mulți tineri! Succesul pe care-l are și, evident, banii câștigați din activitatea online, i-au adus mulți admiratori, însă imaginile pe care paparazzii CANCAN.RO le-au surprins vor stârni, cu siguranță, și unele reacții negative.

Zilele trecute, vlogger-ul și-a dat întâlnire cu un prieten la o cafenea. Cum subiectele de vorbă erau destul de multe, Selly, apăsat de gânduri, a găsit imediat „remediul”. Vlogger-ul și-a aprins o țigară, din care a tras cu toată „convingerea”, timp în care nici prietenul său nu s-a lăsat mai prejos. Au băut o cafea, s-au relaxat și și-au mai aruncat, amândoi, ochii în laptop-ul vlogger-ului.

Gestul tinerilor ar fi putut avea consecințe, asta pentru că potrivit Legii nr. 15 din 2016 se interzice fumatul în toate spaţiile publice închise, spaţiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. Legea prevede că persoanele fizice care fumează în spațiile în care fumatul este interzis: amendă contravențională de la 100 la 500 de lei. Iar asta nu este tot! Selly a continuat șirul ”abaterilor”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Selly: ”Creșterea mea în popularitate nu a fost una spontană”

Când și de unde a pornit la Selly această pasiunea pentru vlogging și youtube? Se pare că încă din copilărie, chiar de la vârsta de 9 ani!

Pasiunea pentru youtube, pentru vlogging, pentru filmat, pentru montaj, mi-am descoperit-o pe când aveam 9-10 ani. Încă de pe atunci, de când îmi rugăm părinții să îmi cumpere o mică cameră de filmat ca să îmi fac mâna pe genul ăsta de activitate. Eram foarte foarte fascinat încă de atunci de tot ce înseamnă universul ăsta cinematografic.

De la emisiuni TV până la filme, de la seriale până la vloguri, mă fascina orice era video. Orice era entertainment. Am știut din start că pe zona asta vreau să mă duc, mi se părea ceva pur și simplu intangibil. Aș fi dat orice să pot să ajung pe un platou de filmare. Sau să iau parte la o producție cum facem acum, în prezent, o grămadă de producții de acest fel! Pasiunea a venit de când eram foarte-foarte mic!”, a declarat vloggerul.

Publicat: 13 ian. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă