Reacția Oanei Roman după ce l-a văzut pe David Popovici că așteaptă autobuzul în stație: „Parveniții nu au niciun fel de educație”

Publicat: 07 nov. 2023, 14:28 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

David Popovici a fost surprins într-o stație din Capitală, în timp ce aștepta autobuzul. După cum era și de așteptat, imaginea cu sportivul a devenit rapid virală în mediul online. Internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa campionului la înot.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman l-a criticat aspru pe Selly. Asta după ce tânărul a blocat circulația unui tramvai, circulând neregulamentar. Fiica fostului premier a reamintit episodul, după ce a văzut ipostaza în care a fost surprins Popovici.

”Asta îmi aduce aminte de băiețașul puber, care zicea că nu există valori de urmat în societate și doar educația de acasă contează. Iată, sunt valori în societate, îi spuneam eu că doar pentru că el nu le vede, asta nu înseamnă că nu există. David Popovici merge cu tramvaiul, băiețașul merge cu mașina pe linia de tramvai. Iată diferența!”, a spus Oana Roman, pe social media.

Ce părere are vedeta despre unii influenceri

La un moment dat, Oana Roman a avut o reacție dură la adresa anumitor influenceri. Vedeta susținea că aceștia promovează o idee despre viață foarte dăunătoare pentru tineri. Mai ales că mulți dintre aceștia din urmă cred tot ce li se spune.

În opinia fiicei fostului prim-ministru al României, majoritatea influencerilor s-au îmbogățit pe banii statului, care nu a investit într-o educație mai bună pentru copii.

”Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări, și îmi cântăresc cuvintele, sunt oameni care nu au niciun fel de educație, niciun fel de pregătire, care s-au îmbogățit, în general, majoritatea din ei, pe banii statului, care nu știu să-și educe copiii”, spunea, în urmă cu ceva timp, Oana Roman.

Publicat: 07 nov. 2023, 14:28 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă