Selly nu a fost scutit de ”urmările” petrecerii de Revelion! Cum și-a făcut apariția la un local din București

Publicat: 06 ian. 2022, 11:32 Autor: Maria Apostol Vedete

Nici tinerii nu mai sunt ce erau odată! Selly pare să fi „cedat” după party-ul din noaptea de Revelion, iar corpul său a avut nevoie de o revigorare!

De regulă, persoanele de vârstă medie afirmă că, după o petrecere, au nevoie de vreo trei-patru zile pentru a-și reveni, iar petrecerile nu mai sunt ca altădată. Nici Selly nu pare însă scutit de urmările distracției! Cunoscutul vlogger, deși are doar 20 de ani, arată ca și când ar fi încă „lovit” de petrecerea de Revelion.

Nu doar fața l-a trădat, ci și atitudinea! Cu o energie foarte joasă, Selly abia a reușit să facă câțiva pași. Și-a târâit, la propriu, picioarele și părea că nu vede și nu aude pe nimeni, în drumul către „salvare”. Adică spre Nuba, unde, cel mai probabil, a mers  să se „dreagă” și să-și pună gândurile în ordine. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Selly: ”Creșterea mea în popularitate nu a fost una spontană”

Când și de unde a pornit la Selly această pasiunea pentru vlogging și youtube? Se pare că încă din copilărie, chiar de la vârsta de 9 ani!

Pasiunea pentru youtube, pentru vlogging, pentru filmat, pentru montaj, mi-am descoperit-o pe când aveam 9-10 ani. Încă de pe atunci, de când îmi rugăm părinții să îmi cumpere o mică cameră de filmat ca să îmi fac mâna pe genul ăsta de activitate. Eram foarte foarte fascinat încă de atunci de tot ce înseamnă universul ăsta cinematografic.

De la emisiuni TV până la filme, de la seriale până la vloguri, mă fascina orice era video. Orice era entertainment. Am știut din start că pe zona asta vreau să mă duc, mi se părea ceva pur și simplu intangibil. Aș fi dat orice să pot să ajung pe un platou de filmare. Sau să iau parte la o producție cum facem acum, în prezent, o grămadă de producții de acest fel! Pasiunea a venit de când eram foarte-foarte mic!

Creșterea mea în popularitate nu a fost în niciun caz una spontană și a fost una care s-a întâmplat gradual, o creștere pas cu pas, ca să spun așa!”, a declarat Selly pentru CIAO.RO.

Publicat: 06 ian. 2022, 11:32 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă