Selena Gomez sufera enorm dupa Justin Bieber. Cum incearca sa il desparta de Hailey Baldwin

Publicat: 19 aug. 2018, 16:10 Autor: D. C. General

Selena Gomez este disperata sa se impace cu Justin Bieber.

Bruneta este sigura ca fostul sau iubit nu se va casatori cu Hailey Baldwin. Justin Bieber si Selena Gomez s-au impacat si despartit de mai multe ori, in ultimii ani.

Selena Gomez ar face orice sa se impace cu solistul, ba chiar le-am marturisit prietenilor ca nu crede ca Justin si Hailey vor ramane impreuna, scrie VIVA!

”Selena își dorește în secret și se roagă ca Justin să nu ajungă până la căsătorie cu Hailey. Cele mai fericite zile din viața acesteia au fost când era împreună cu starul. Ea mereu a crezut că va fi cea ce se va mărita cu Justin, nu Hailey.”

Selena Gomez a mai declarat ca daca cei doi vor ajunge sa se casatoreasca, ea va suferi cel mai mult.

”Selena nu se poate abține să nu se gândească la faptul că dacă cei doi stau mult logodiți, nu o să se căsătorească niciodată. Îi este frică de mariajul celor doi, crede că acest lucru o va distruge.

Selena Gomez sufera enorm dupa Justin Bieber

Selena nu ar interveni niciodată între Justin și Hailey, deci niciodată nu o să îi spună nimic acestuia. Dar totuși, atâta vreme cât cei doi nu sunt căsătoriți încă, ea speră la încă o șansă pentru a avea finalul fericit împreună cu Justin”, au mai marturisit surse din apropierea artistei.

Chiar si asa, Hailey Baldwin se teme ca Justin Bieber s-ar putea intoarce la Selena.

”Hailey mereu se va simți bântuită de către Selena. Ei îi este frică de faptul că iubirea Selenei pentru Justin nu se va stinge și într-o zi va încerca să îl caute și să încerce să se împace cu acesta. Hailey îl iubește, dar undeva în adâncul inimii, este conștientă că Justin a iubit-o pe Selena prima dată.”

Publicat: 19 aug. 2018, 16:10 Autor: D. C. General
Pe aceeași temă