Madalin Ionescu a cerut-o din nou pe Cristina Siscanu de sotie! Motivul pentru care vedeta nu mai purta verigheta

Publicat: 19 aug. 2018, 13:03 Autor: D. C. Vedete

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au casatorit in urma cu 7 ani si au rezistat presiunilor din exterior. Fostul om de televiziune si-a oficializat relatia cu actuala lui sotie, la o luna dupa divortul de fosta partenera cu care are doi copii.

Drept dovada ca vedeta este femeia vietii lui, Madalin Ionescu si-a cerut nevasta in casatorie. Cei doi au mers sa isi cumpere verighete si urmeaza sa isi reinnoiasca juramintele facute in urma cu sapte ani.

Chiar fostul prezentator i-a facut o surpriza de proportii sotiei sale, Cristina. Madalin si Cristina au impreuna o fetita, Petra, in varsta de un an si jumatate.

”Cum e să-ți ceri din nou soția de… soție ? Ei bine … am comis-o’ și mă simt minunat! Am achiziționat verighetele și un inel de logodnă cu diamant, realmente superb! Mi-a luat ceva timp până să mă decid .

Am trecut pragul mai multor case de bijuterii , unele cu renume internațional… Cristina a fost cu adevărat marcată de inelul de logodnă, ceea ce pentru mine e perfect! Am vrut sa va împărtășesc aceste rânduri în speranța că vă veți bucura alături de noi !”, a scris Madalin Ionescu, pe contul de Instagram. 

Madalin Ionescu a cerut-o din nou pe Cristina Siscanu de sotie!
Madalin Ionescu a cerut-o din nou pe Cristina Siscanu de sotie!

Madalin Ionescu a cerut-o din nou pe Cristina Siscanu de sotie!

De asemenea, Cristina Siscanu a precizat ca din 2013 nu a mai purtat verigheta, dupa ce i-au fost furate toate bijuteriile din casa.

„Din 2013 nu am mai purtat verighetă… mi-au fost furate toate bijuteriile când ne-a fost spartă casa. A fost singura dată cand mi-am dat jos verigheta și inelul de logodnă.

De atunci am tot zis să ne facem alte verighete și nu am apucat pâna acum când ne-am hotărât să ne reînnoim jurămintele la 7 ani de la nuntă. Astăzi am fost și le-am luat! Sunt superbe! O să vi le arătam în curând. Mai sunt câteva zile pâna la eveniment… am emoții”, a scris si vedeta pe internet.

Publicat: 19 aug. 2018, 13:03 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă