Se împlinesc 28 de ani de la moartea lui Freddie Mercury! Care a fost ultima dorință a regretatului solist

Publicat: 24 Nov. 2019, 15:35 General
Se împlinesc 28 de ani de la moartea lui Freddie Mercury! Care a fost ultima dorință a regretatului solist

Astăzi se împlinesc 28 de ani de când celebrul artist Freddie Mercury s-a stins din viață! Moartea solistului trupei Queen a șocat o lume întreagă și a lăsat urme adânci în sufletele apropiaților și ale admiratorilor.

La 28 de ani de la moartea regretatului solist, prietenii săi cei mai buni au făcut o dezvăluire emoționantă, mărturisind care a fost ultima dorință a artistului.

În ultimele sale clipe de viață, Freddie Mercury a trecut prin clipe foarte grele. Artistul nu putea să se ridice din pat, după ce a refuzat administrarea unui tratament medical, cu excepția analgezicelor. Acesta a fost vegheat în permanență de cei mai buni prieteni, pe care i-a rugat să-l ridice pentru ultima oară din pat pentru a-și vedea colecția de artă.

”Marea lui problemă era piciorul și în mod tragic, nu mai rămăsese mult din el. Mi l-a arătat o dată în timpul unei cine și ne-a zis: «Of, Brian, îmi cer scuze că te-am neliniștit arătându-ți piciorul», iar eu i-am răspuns: «Nu m-am supărat, Freddie, dar realizez cu câtă durere te confrunți»”, a mărturisit Brian May, potrivit The Sun.

Regretatul solist avea o mare pasiune pentru colecțiile de antichități și de arme. Toată locuința sa era plină de sculpturi și picturi celebre și decorată doar cu mobilă de calitate. Vila sa i-a rămas moștenire fostei sale iubite, Mary Austin, iar de atunci casa a rămas intactă.

Freddie Mercury a murit la doar 45 de ani

Freddie Mercury a murit în 1991 din cauza sindromului de imuno-deficiență. În momentul în care boala se agravase, încă nu se descoperise tratamentul care le permite pacienților să le fie prelungită viața. A apărut la câteva luni după moartea cântărețului. Brian May regretă enorm această neșansă a prietenului său pentru că dacă ar fi urmat acel tratament, „el ar mai fi fost și azi printre noi, sunt sigur”.

Publicat: 24 Nov. 2019, 15:35 General
Pe aceeași temă