‘Scoica’ este noua pozitie sexuala preferata de cupluri. Atinge punctul G si aduce orgasme multiple partenerilor

Publicat: 10 aug. 2019, 09:59 Autor: Simona Life

Daca esti in cautarea de noi idei pentru a tine lucrurile fresh in dormitor, atunci aceasta pozitie este ceea ce ai nevoie.

‘Scoica’ este noua pozitie sexuala preferata de cupluri. Aceasta pozitie este una cu multiple beneficii, pentru ca reprezinta practic doua pozitii „la pretul uneia”.

Pentru a putea face pozitia Scoica, mai intai trebuie sa te intinzi pe spate, sa te sprijini pe coate iar picioarele trebuie sa le ridici cat de sus poti tu.

‘Scoica’ este noua pozitie sexuala preferata de cupluri

'Scoica' este noua pozitie sexuala preferata de cupluri

Ideal ar fi ca sa le aduci aproape de zona urechilor, insa asigura-te ca vei sta in cel mai confortabil unghi pentru tine, nu trebuie sa te fortezi.

Atunci partenerul vine deasupra ta, sprijinindu-si greutatea in maini dupa care te penetreaza. Women’s Health explica de ce aceasta pozitie este atat de incantatoare, aducand orgasme multiple dementiale.

„Fa-l sa te calareasca de sus”, frecandu-si osul pubian de clitorisul tau. „Sau faceti asta dintr-un unghi jos, stimulandu-va direct punctul G cu capul penisului sau”.

Puteti sa stati complet pe spate, daca doriti asa, sau mainile voastre pot ‘incerca’ teritorii pentru a adauga un pic de excitare in aceasta partida.

‘Galeata dragostei’ e pozitia sexuala a verii! Barbatul se simte urias, iar femeia tipa de placere!

Publicat: 10 aug. 2019, 09:59 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă