Schimbări majore în noul sezon ”Românii au talent”. Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, după ce juratul s-a îmbolnăvit de COVID

Publicat: 12 nov. 2020, 13:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Noul sezon ”Românii au talent” este plin de surprize. La masa juriului s-au făcut schimbări majore, începând cu plecarea lui Mihai Petre, care a fost înlocuit de Alexandra Dinu, iar spre sfârșitul sezonului, fanii emisiunii vor avea parte de o altă noutate. Smiley își va face apariția la masa juraților.

După ce Andi Moisescu a aflat că are coronavirus, producătorii emisiunii l-au înlocuit cu Smiley, pe care l-au pus alături de Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.

Mai mult decât atât, echipa de producție a fost nevoită să ia măsuri și în ceea ce privește publicul. Oamenii au fost înlocuiți cu un panou cu leduri şi imagini care rulează pe câteva ecrane mari.

Filmările sezonului următor al emisiunii s-a încheiat, iar Smiley și Pavel Bartoş au ţinut să le mulţumească pe reţelele sociale celor 800 de concurenţi care au trecut pe la preselecţii: “Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au povestit cei doi pe instastory.

Cum a început cariera lui Smiley

La cei 37 de ani, Smiley se poate declara un bărbat fericit. Este unul dintre artiștii de top ai României, are o relație minunată cu Gina Pistol, iar în curând va deveni tătic!

Cântăreț, compozitor, textier, om de televiziune, dar și actor, Andrei Tiberiu Maria reușește în fiecare ipostază să încânte publicul. Este deja de 19 ani pe piața din România și nu dă semne de oboseală. Piesele sale sunt primite în continuare de fani cu același entuziasm.

În 2001 a acceptat să facă parte din trupa Simplu și de atunci cariera lui a fost în continuă ascensiune. În cei 10 ani petrecuți alături de colegii din formație, Smiley a reușit să-și construiască și o carieră solo. Piesele sale au avut un succes răsunător, iar premiile primite reprezintă dovada că artistul a știut cum să ajungă la inimile fanilor români. În 2013, a fost premiat în cadrul galei ”MTV Europe Music Award”, pentru cel mai bun artist român.

Și pentru că muzica este marea sa pasiune, Smiley și-a dorit să ajute și alți artiști talentați și să-i lanseze pe piața din România. Astfel, încă din 2009 a deschis o casă de producție, ”HaHaHa Production”, care a devenit între timp o afacere extrem de profitabilă.

Încă de la începuturile carierei, Smiley a încercat să îmbine mai multe domenii. Astfel, pe lângă muzică, acesta s-a alăturat mai multor proiecte și pe partea de filmografie. Primul rol l-a avut în 2006, în serialul ”Meseriașii”. Acesta a jucat într-un singur episod, în care a interpretat chiar rolul său din viața reală. Un an mai târziu, a acceptat prima mare provocare ca actor. A făcut parte din distribuția celui de-al doilea sezon al serialului ”Cu un pas înainte”. Smiley l-a interpretat pe Seba, un băiat de cartier care s-a luptat cu dependența de droguri. Datorită acestui rol, artistul a devenit și mai cunoscut publicului și în același timp, și-a câștigat și mai mulți fani.

 

Sursă foto: Instagram

 

Publicat: 12 nov. 2020, 13:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă