Schimbare radicala de look! Alexandra arata ca un alt om cu parul scurt si blond VIDEO

Publicat: 22 iul. 2017, 14:40 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style

Din când în când orice femeie simte nevoia unei schimbări de look, așa cum s-a întamplat și cu Alexandra care a mers la Jovsky Studio Pipera unde hairstyliștii Adran Perjovschi și Nicolae Grigorescu –au vopsit și tuns părul, transformând-o practic într-o altă persoană.

„Împreună cu colegul meu, Nicolae Grigorescu de la Jovsky Studio Pipera am ales un bob texturizat pentru această nouă transformare. Este una din tunsorile în trend anul acesta și i se potrivește de minune. Am decolorat părul, l-am vopsit apoi cu suvițe, iar acum are un look fresh, mai tânăr.

Schimbare radicala de look iulieAvea părul natural, închis la culoare și ne-a fost ușor să lucrăm pe el, să îi dăm cea mai potrivită formă și mare ne-a fost mulțumirea la final să vedem cât este de fericită cu noul look.”, ne-a declarat hairstylistul Adrian Perjovschi.

Și cum o schimbare de look, vine întodeauna la pachet cu un machiaj perfect, tânăra din imagini s-a lăsat pe mâna make-up artistului Camelia Nastu care a transformat-o radical, iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor.

„De obicei, Alexandra se machiază foarte puțin, folosind doar rimel, creion de ochi și un luciu de buze și fără să își dea cu fond de ten. Astfel încât am optat pentru un machiaj natural.

Schimbare radicala de look iulieAm pus accent pe machiajul ochilor cu nuante neutre de maro. Acest machiaj poate fi folosit atât pentru o petrecere în timpul zilei cât și seara, avand un look tânăr, proaspăt și sexy”, ne-a declarat make-up atristul Camelia Nastu.

Dacă vreți să câștigați o schimbare radicală de look nu ezitați să ne trimiteți o fotografie cu voi pe adresa de mail [email protected] Succes!

Vezi si: „Transformare Ciao.ro: tanara care a prins stralucire cu ajutorul unei schimbari WOW de look VIDEO”

Publicat: 22 iul. 2017, 14:40 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Pe aceeași temă