Xonia, cu 12 kg in minus! Cantareata a slabit si are un fundulet de toata frumusetea

Publicat: 23 iul. 2017, 11:08 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Xonia (27 ani) se află în aceste poze pe plaja din Mamaia și ceea ce atrage atenția la ea e faptul că a slăbit spectaculos. A slăbit douăsprezece kilograme în patru luni, mai exact. Înainte de a fi început această sesiune intensă de slăbit, Xonia mergea la sală. A renunțat la sală, dar a compensat cu dansul.

Și continuă să compenseze, căci dansul este unul dintre ingredientele de bază ale job-ului ei de cântăreață. Dimineața, Xonia face mișcări de balet timp de 20 de minute, bea apă cu lămâie la temperatura camerei și fresh de grapefruit.

xonia slabit 2017 costum de baieMai nou, Xonia se gândește foarte serios să adopte un regim alimentar vegetarian, însă, momentan, ea se documentează despre asta și, în timp ce se documentează despre ce înseamnă să fii vegetarian, mai mănâncă, poate, o bucată de carne, fie la tigaie, fie la cuptor, fie la grătar.

xonia slabit 2017 costum de baieCântăreața recunoaște că nu este cea mai bună prietenă cu trezitul de dimineață, însă meseria pe care o are nu-i permite să doarmă atât cât și-ar dori.

“Nu sunt o persoană matinală, dar dacă trebuie să mă trezesc, îmi pun ceasul și am rezolvat problema. Ca orice artist, eu sunt mai mult seara creativă și din motivul acesta orele mele de somn sunt altfel decât ale unui om obișnuit”, ne-a povestit ea.

Citeste si: „Xonia: ‘’Când îmi voi întemeia o familie iau în calcul mutatul în Australia”

Publicat: 23 iul. 2017, 11:08 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă