Schimbare la Antena 1! Anunțul făcut de Simona Gherghe

Publicat: 27 Dec. 2020, 12:18 Vedete

A avut loc o schimbare la Antena 1, la una dintre emisiuni! Simona Gherghe, prezentatoarea TV, a făcut anunțul în direct.

Este vorba despre emisiunea ”Mireasa” de la Antena 1. Simona Gherghe a anunțat faptul că va avea un co-prezentator, o surpriză pe final de an. Pentru a se mai anima spiritele în casa concurenților ”Mireasa”, Dima Trofim va fi noul co-prezentator al Simone Gherghe, cel care este și prezentator la Antena Stars.

”Până o să cunoaștem noile concurente, eu zic să-l cunoaștem pe cel care o să-mi fie coprezentator și o să mă ajute, mai ales la partea cu jocurile în casa Mireasa, pentru că o să fie și distracție. Sper să vă mai și distrați, nu să stați numai la discuții. Haideți să-l primit cu aplauze, doamnelor, pe Dima Trofim. Bine ai venit în casa noastră”, a spus Simona Gherghe, arată Impact.ro.

”Bine v-am găsit. Mă bucur! Extraordinar! Știi cum e momentul ală când mergi pe drum și îți spune lumea că te-a văzut la televizor? Asta pot spune și eu despre voi. V-am văzut la televizor, vă urmăresc și vă urmărește toată lumea. Multă lume este impresionată de poveștile voastre”, a spus Dima Trofim, cântăreț cunoscut în România.

Simona Gherghe vrea să-și facă vaccinul anti-COVID

În ceea ce privește vaccinul anti-COVID care a ajuns de curând și în România, Simona Gherghe își menține poziția. Este pro-vaccinare, are încredere în noul vaccin și nu va ezita să și-l facă pentru a ne reîntoarce cât mai repede la viața normală, relatează Viva.

„Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, a subliniat Simona Gherghe.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 27 Dec. 2020, 12:18 Vedete
Pe aceeași temă