Mimi Branescu, scenaristul Las Fierbinti: ‘Asta e un regret al meu, ca poate noi am legaliazat cocalareala! Sunt copii care au crescut cu ‘ce-ai făcut, Bobiţă?’

Publicat: 03 dec. 2018, 14:50 Autor: D. C. News 3

Scenaristul Mimi Brănescu (44 de ani) nu crede că România e cea prezentată în serialul de succes „Las Fierbinţi“.

Scenaristul „Las Fierbinti”: „Poate noi am legaliazat cocalareala!” „E o lume a mea. Lumea în care am trăit. Nu sunt ei aici, dar eu oameni ca ei cunosc. Cu oameni ca ei am copilărit. E o bucată de România. Iubită de mine, dar şi făcută de râs. Nu e reprezentativ.

Multă lume zice: domnule, e exact cum suntem noi. Nu, noi nu suntem aşa. Aici sunt exagerate lucrurile puţin. Sigur că există şi un beţiv, există şi o curvă, dar nu cred, nu vreau să cred că aşa e România“, a declarat scenaristul într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

Brănescu a mărturisit şi că are un regret când se gândeşte că poate „Las Fierbinţi“ a girat „cocălăreala“ şi crede că mai mulţi oameni ar trebui să înţeleagă că poveştile spuse în serial sunt mai degrabă îndemnuri de „aşa nu“.

„Poate că noi am legalizat, ăsta e un regret al meu, că noi am legalizat cocălăreala. De unde înainte cocalarul era într-un colţ şi era jenat, acum dacă îi spui «cocalarule» e o mândrie cumva.

Să zic da bravo, mă, ce ai făcut boss? Nici nu ştiu cum e mai onest, să mă bucur că se uită toată lumea sau să trag un semnal de alarmă că nu e pentru toată lumea.” a declarat el.

Scenaristul „Las Fierbinti”: „Poate noi am legaliazat cocalareala!”

„Eu nu cred că România e cea din serial. Noi am arătat cum nu e. Aşa nu. Eu scriu de 7-8 ani. Şi sunt copii care au crescut cu chestia asta în cap. Cu «bă, mânca-ţi-aş!», «bă, eşti prost, bă, eşti nebun?», «ce-ai făcut Bobiţă?». Nu e aşa. Ar trebui cineva să spună că nu e aşa“, a explicat scenaristul.” a concluzionat scenaristul Mimi Branescu.

„M-am învăţat aşa. Să zic că aşa e la noi. Şi ce să facem, aşa e… Şi fii-mea îmi atrage atenţia de când era mică să plecăm din ţară. Şi mi-e foarte greu să îi explic. E pornită. Că ea vrea să plece. Eu nu vreau să vreau să fiu neamţ. Nu vreau să fiu englez. Mie îmi place România şi îmi place aşa cum sunt lucrurile. Dar să vrem să le facem un pic mai bune. Atât. Dar nu cred că trebuie să vină cineva să ne zică sau să facă ce nu ştim noi“, a spus Mimi Brănescu.

Publicat: 03 dec. 2018, 14:50 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă