Scandal monstru în showbiz! Sebastian Dobrincu, acuzat că și-a înșelat fosta iubită cu Ioana Ignat!

Publicat: 21 ian. 2022, 20:09 Autor: Maria Apostol Vedete

Cel mai tânăr investitor de la ”Imperiul Leilor”, emisiune difuzată de Pro TV, are în spate o impresionantă poveste de succes. Cu toate astea, nici viața lui personală nu pare de ignorat. Surse din anturajul său susțin că Sebastian Dobrincu, în vârstă de 23 de ani, s-ar fi aflat în mijlocul unui triunghi amoros!

Sebastian Dobrincu este un tânăr de succes, care și-a construit cariera între ideea de tânăr milionar în zona de IT, cântăreț și compozitor. Chiar dacă despre el se știu puține lucruri, acesta fiind extrem de atent la orice apariție publică, se pare că în ultimele săptămâni între el și Mimi, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România cu care acesta ar fi avut o relație de doi ani, stă să explodeze un adevărat scandal!

CIAO.RO a aflat pe surse că totul ar fi plecat de la relația pe care cei doi ar fi avut-o în secret. Relație pe care tânărul nu ar fi recunoscut-o niciodată public. Ba mai mult, se pare că Mimi îl acuză pe Sebastian de faptul că ar fi înșelat-o cu Ioana Ignat! S-ar fi întâmplat chiar în timpul relației lor, iar el nu și-ar fi asumat acest lucru.

Triunghiul amoros ar persista de câțiva ani. Iar faptul că Sebastian nu și-a asumat relația ar fi făcut-o pe Mimi să recurgă la tot felul de gesturi.

În luna decembrie, influencerița a postat pe contul ei de socializare o fotografie de la Crăciunul din 2020, unde mărturisește că atunci a trăit o adevărată dramă. Momentul coincide cu perioada în care ea și Sebastian erau împreună.

Mimi: ”Vreau sa nu mai treacă nimeni vreodata prin ce am trecut eu”

24 Decembrie 2020. Am plans ore întregi, aveam ochii umflați și mi-am făcut o poza ca sa rețin cum m-am simtit. Ca pe viitor când ma uit înapoi, sa nu mai romantizez tot. Sa pot sa văd și părțile rele. Am lucrat încontinuu toată luna Decembrie ca sa pot sa postez la timp toate episoadele din Top Influencer.

În ajunul Crăciunului am fost la montaj pana la ora 18. Apoi, când am ajuns acasă, iubitul meu de la vremea aceea s-a certat cu mine. Și nu a vrut sa îmi vorbească deloc nici in Ajun, nici de Crăciun pentru ca lucrasem atât de mult. Știam și atunci că iubirea adevarata înseamnă susținere și compasiune. Dar alegeam sa închid ochii. A fost cel mai rău Crăciun din viața mea. Pun poza asta aici, pentru ca vreau sa nu mai treacă nimeni vreodata prin ce am trecut eu. Fericirea ne-o facem singuri. Și nu sunt cei din jurul nostru vinovați vreodata de nefericirea noastră. A fost alegerea mea sa plâng în cadă tot ajunul Crăciunului. La fel cum anul acesta e alegerea mea sa zâmbesc și sa fiu bine singură. Hai sa uitam ideea ca “avem nevoie de cineva ca să ne completeze sau ca să fim împliniți”, a scris Mimi într-o postare publicată pe Instagram la sfârșitul lui 2021.

Publicat: 21 ian. 2022, 20:09 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă