Scandal între Bianca Drăgușanu și Cristina Cioran din cauza unei operații estetice? Ce i-ar fi spus graviduța

Publicat: 07 apr. 2021, 15:08 Autor: Andreea Voicu Vedete

O nouă ceartă ar fi pornit în media, de data aceasta între Bianca Drăgușanu și Cristina Cioran. Totul din cauza unei operații estetice!? Una dintre persoanele apropiate ale Biancăi a dezvăluit că ar fi fost criticată de graviduță!

Pentru Cancan, o prietenă apropiată de-ale Biancăi Drăgușanu a mărturisit că graviduța Cristina Cioran a criticat-o pe fosta iubită a lui Alex Bodi din cauza unei operații estetice. Bianca vrea să pășească din nou pragul medicului estetician, cu gândul de a-și schimba implanturile mamare. Bianca ar fi ales unele care au cip incorporat și chiar s-ar gândi să își pună o mărime mai mare.

Totuși, Cristina Cioran ar fi criticat-o pe Bianca Drăgușanu din cauza operației de rinoplastie pe care și-a făcut-o. Pe Bianca o interesează doar părerile membrilor familiei sale, ale partenerului de viață, dar și opiniile prietenilor de suflet. Confidenta ei a spus pentru Cancan o parte din discuția pe care au avut-o: “Ea (n.r.: Cristina Cioran), pentru mine este nimeni și nu mă interesează ce zic oamenii care nu mă cunosc și nu înseamnă nimic pentru mine. Pentru mine contează ce zice familia mea, iubitul meu, 2-3 prieteni, restul, ce importanță au?”.

De ce Alex Bodi i-ar cere Biancăi Drăgușanu 200.000 de euro despăgubiri

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a depus o plângere împotriva ei prin care o acuză de mărturie mincinoasă. Atunci când blondina a mers în fața anchetatorilor DIICOT, ar fi făcut mai multe dezvăluiri despre activitățile fostului ei soț, și anume despre saci de bani, lingouri de aur și persoane duse la prostituție, arată Antena 3.

Avocatul lui Alex Bodi a declarat faptul că Bianca Drăgușanu a spus despre el că ar avea bani pentru ”mituirea unor judecători”. Dezvăluirile ar fi fost făcute când ea era audiată ca martor în dosarul de proxenetism. Alex Bodi ar cere 200.000 de euro despăgubiri de la Bianca Drăgușanu.

„Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, spune avocatul Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 07 apr. 2021, 15:08 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă