Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit în secret? Ce detaliu i-a dat de gol pe cei doi

Publicat: 01 May. 2021, 08:18 Vedete

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi s-au logodit în urmă cu câteva luni, însă un mic detaliu le-a scăpat celor doi, iar acum mulţi se întreabă dacă tinerii îndrăgostiţi s-au căsătorit în secret.

Răzvan Bănică şi-a serbat recent ziua de naştere alături de partenera sa, dar şi de familie. Pentru că a fost o zi importantă, Sandra Izbaşa a ţinut să îi transmită toate gândurile sale bune iubitului său prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare.

Declaraţia de dragoste a fostei sportive, a fost analizată de fanii celor doi, iar aceştia au observat un detaliu important. Sandra l-a numit pe Răzvan Bănică ‘soţul meu’ ceea ce a ridicat multe semne de întrebare în mediul online.

”E ziua lui ș vreau să-i mulțumesc aici, vreau să strig în gura mare!
Mulțumesc @razvanbanica1 pentru ca m-ai invatat să iubesc simplu și pur! Mulțumesc pentru familia frumoasa în care am intrat și pentru că îmi ețti jumătate și viitor! Te iubesc infinit și îi mulțumesc universului că te-a adus în viața mea și a familiei mele! La mulț ani,soțul meu! ❤️🤍♾🤍❤️”, a scris Sandra Izbașa pe Instagram.

Deşi cei doi nu au făcut o declaraţie oficială în ceea ce priveşte o posibilă căsătorie, admiratorii cuplului s-au gândit că este posibil ca tinerii să fi făcut deja pasul cel mare, în secret.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun!

E o diferență de doar doi ani între ei, el – 28, ea – 30, se iubesc, se respectă și se susțin reciproc – dovada vie că relația lor este pe un făgaș frumos! Sandra Izbașa a avut parte de o surpriză foarte frumoasă în ziua de Crăciun. Actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică, a făcut pasul cel mare și a ceurt-o în căsătorie pe Sandra Izbașa. Anunțul a fost făcut chiar de campioană pe rețelele de socializare.

”«DA !» Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1 25.12.2020 #isaidyes 💍 ❤️🤍❤️💎😍🥰😘”, a scris Sandra Izbașa pe rețelele de socializare în dreptul imaginii în care apar amândoi.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 May. 2021, 08:18 Vedete
Pe aceeași temă