S-a dus alaturi de un prieten la o partida de vanatoare, dar cateva minute mai tarziu a ajuns la spital! Ce a putut sa pateasca barbatul: „A picat din cer”

Publicat: 06 feb. 2018, 14:43 Autor: madalina m. Life

Un barbat din Statele Unite ale Americii a avut parte de clipe groaznice, cand se afla la o partida de vanatoare.

Pe nume Robert Meilhammer, barbatul de 51 de ani din Dorchester County a mers la vanatoare cu un prieten, iar in locul stabilit pentru acea partida s-au mai intalnit cu alte doua persoane.

La scurt timp, insa, Robert a avut nevoie de interventia medicilor si la fata locului a fost chemata o ambulanta. Din cate se pare, barbatul se afla in stare de inconstienta cand a fost preluat de cardrele medicale.

Barbatul a mers la vanatoare cu un prieten, dar a ajuns de urgenta la spital

Robert si prietenul sau au mers la vanatoare in Easton, foarte aproape de raul Miles, din Maryland. Acestia se aflau pe malul din est al acelei ape si au inceput sa traga focuri de arma cand au observat un stol de gaste.

Fara sa isi dea seama daca au nimerit tintele aflate in miscare, barbatii au aflat la scurt timp ca intr-adevar impuscasera o gasca. Si-au dat seama de acest lucru dupa ce pasarea i-a picat lui Robert Meilhammer drept in cap si l-a lasat in stare de inconstienta.

De asemenea, barbatul de 51 de ani care se afla la vanatoare a pierdut si doi dinti, avand mai multe rani la nivelul fetei. Totodata, si oamenii legii au deschis o ancheta, pentru ca incidentul a fost foarte bizar.

Barbatul a mers la vanatoare cu un prieten, dar a ajuns de urgenta la spital

Cateva ore mai tarziu, dupa ce se afla pe patul de spital, Robert a marturisit ca nu stie unde se afla sau cum a ajuns acolo, si tot ce isi aminteste e ca „a picat ceva din cer”.

Si sotia barbatului a ajuns de urgenta la unitatea medicala unde acesta a fost internat, dar initial el nu a recunoscut-o. Medicii sunt de parere ca ar putea fi vorba si de un episod de amnezie, pentru ca impactul a fost foarte puternic.

Medicii care au raspuns la apel si l-au preluat pe Robert Meilhammer nu si-au putut explica cum acesta nu si-a dat seama ca ii pica acea gasca drept in cap.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 06 feb. 2018, 14:43 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă