S-au purtat negocieri serioase pentru împăcare! Raluca ”Bambina” s-a izolat cu ”fostul” în mașină și au încercat s-o dea la pace

Publicat: 06 Apr. 2020, 22:01 Vedete

Pe la mijlocul anului trecut, când toată lumea se aștepta ca ea să se mărite, Raluca Tănase a anunțat că s-a despărțit de iubit. Această pauză i-a făcut să regândească însă datele problemei, iar cei doi dau au mai purtat o rundă de ”negocieri”. 

Raluca Tănase și iubitul ei, Emil, se mutaseră anul trecut împreună, iar apropiaţii aşteptau nunta, însă ei s-au despărţit discret, fără prea multe comentarii.

Da, e adevărat, eu şi Emil ne-am despărţit. Nu vreau să comentez mai mult despre viaţa mea privată. Ne-am despărţit acum cinci luni”, a spus Raluca TănaseSe mutaseră împreună, iar apropiaţii aşteptau nunta, însă ei s-au despărţit discret, fără prea multe comentarii. „Da, e adevărat, eu şi Emil ne-am despărţit. Nu vreau să comentez mai mult despre viaţa mea privată. Ne-am despărţit acum cinci luni”, a spus atunci Raluca Tănase.

Artista a luat imediat în calcul și vânzarea apartamentului în care investiseră amândoi, considerând că este prea mare pentru a locui o singură persoană.

Între timp, discuțiile dintre ei au evoluat cumva favorabil. Și iată că după luni de pauză cei doi au decis că trebuie să se vadă și, de ce nu, să mai dea o șansă relației.

Raluca a fost cea care se pare că a făcut primul pas, însă și cea care s-a ”lăsat” mai greu. Paparazzii CIAO i-au surprins într-o parcare, în mașina artistei. ”Bambina” a fost cea care a venit cu mașina la locul întâlnirii și l-a așteptat pe Emil să vină. Odată ajuns, blonda a vrut să-i arate că deși îl vrea înapoi, nu este chiar o priroritate, așa că a vorbit la telefon, în vreme ce Emil aștepta cuminte pe scaunul din stânga.

Abia după minute bune a închis și au început ”tratativele”, a căror finalitate nu am aflat-o!

Publicat: 06 Apr. 2020, 22:01 Vedete
Pe aceeași temă